Χωρισμοί… σαν πανδημία – Τίτλοι τέλους για Ολίβια Γουάιλντ και Χάρι Στάιλς

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει τον Ιανουάριο του 2021, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της ηθοποιού με τον Τζέισον Σουντέικις, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά

Η Ολίβια Γουάιλντ και ο Χάρι Στάιλς χώρισαν, μετά από δύο χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα στη σχέση του, όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον τους στο περιοδικό «Page Six«.

«Ο Χάρι κάνει περιοδεία και θα χρειαστεί να λείψει στο εξωτερικό. Από την άλλη η Ολίβια θέλει να επικεντρωθεί στα παιδιά της και στη δουλειά της στο Λος Άντζελες. Πήραν από κοινού αυτή την απόφαση», αποκαλύπτει η ίδια πηγή. 

Όπως είπε, οι δυο τους διατηρούν μια φιλική σχέση. «Αυτή τη στιγμή έχουν απλώς διαφορετικές προτεραιότητες, που τους κρατούν χώρια», πρόσθεσε η ίδια πηγή. 

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει τον Ιανουάριο του 2021, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της ηθοποιού με τον Τζέισον Σουντέικις, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την Ντέιζι και τον Ότις.

Μάλιστα, για καιρό κυκλοφορούσε η φήμη ότι το πρώην ζευγάρι χώρισε εξαιτίας του τραγουδιστή. Ωστόσο, η Ολίβια Γουάιλντ είχε δηλώσει δημόσια: «Η σχέση μας είχε τελειώσει πολύ πριν γνωρίσω τον Χάρι. Όπως κάθε σχέση που τελειώνει, δεν τελειώνει από τη μια μέρα στην άλλη».

Και οι δύο προσπάθησαν να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή και όσο το δυνατόν πιο ιδιωτική. Σε συνέντευξή της στο «Vanity fair», η Ολίβια Γουάιλντ είχε δηλώσει: «Νομίζω ότι όταν ανοίγεις το παράθυρο, δεν μπορείς μετά να θυμώνεις όταν μπαίνουν κουνούπια». 

Το ίδιο ισχύει και για τον Χάρι Στάιλ, ο οποίος σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Rolling Stone» είχε πει: «Ποτέ δεν μίλησα δημόσια για τη ζωή μου μακριά από τη δουλειά και διαπίστωσα ότι αυτό με ωφέλησε θετικά. Πάντα θα υπάρχει μια εκδοχή μιας αφήγησης και νομίζω ότι απλά αποφάσισα ότι δεν θα ξοδέψω τον χρόνο μου προσπαθώντας να τη διορθώσω ή να την ανακατευθύνω με κάποιον τρόπο».
 

Πηγή: skai.gr