The Voice of Greece: Εξωπραγματικές φωνές, μπλοκαρίσματα και μια τρελόφουσκα που «τρέλανε» τον Σάκη - Δείτε το τρέιλερ

Την Κυριακή στις 21.00 με τον Γιώργο Λιανό

Οι blind auditions του The Voice of Greece συνεχίζονται αυτή την Κυριακή στις 21.00 με φωνές που αφήνουν… άφωνους τους coaches αλλά και εκ βαθέων εξομολογήσεις! 

Δείτε το τρέιλερ:

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς είναι αποφασισμένοι να μπλοκάρουν όποιον βρεθεί στο δρόμο τους για τη διεκδίκηση της καλύτερης φωνής.  Τι είναι αυτό που κάνει τον Κωνσταντίνο Αργυρό να ζητήσει το… ΑΦΜ διαγωνιζόμενης;

Αργυρός

Ένας περσινός συμμετέχων κάνει την επιστροφή του στο σόου για μια δεύτερη ευκαιρία, θα καταφέρει να κερδίσει ξανά 4 «σε θέλω»;  Πώς αντιδρά ο Πάνος Μουζουράκης όταν μπλοκάρεται από ανταγωνιστή του; 

Μουζουράκης

Δείτε χαρακτηριστικό απόσπασμα από το επεισόδιο της Κυριακής:

O Γιώργος Λιανός κάνει support αλλά και ενδιαφέρουσες συζητήσεις στο backstage μάλιστα δυο φρέσκιες μαμάδες τον βάζουν σε σκέψεις για πέμπτο παιδί! 

Λιανός

Η εμφάνιση στο stage ενός διαγωνιζόμενου από την Κάλυμνο ξυπνά αναμνήσεις στο Σάκη Ρουβά από μία εξωπραγματική εμπειρία, όταν κάποτε έφαγε … τρελόφουσκα! 

Ρουβάς

Τέλος, ένα κορίτσι από τη Γεωργία ξετρελαίνει με την παρουσία της τους coaches, από την πρώτη στιγμή! (δείτε εδώ το χαρακτηριστικό απόσπασμα)

Παπαρίζου

Ποιοι διαγωνιζόμενοι θα πάρουν το εισιτήριο για τα knock outs; Αυτή την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 21.00!
 

Πηγή: skai.gr