Κλείσιμο

Taylor Swift: Κολυμπά γυμνή και φιλιέται με τρανς μοντέλο για το Lavender Haze – Δείτε το video

Η διάσημη τραγουδίστρια κάνει μπάνιο γυμνή σε μια μοβ πισίνα και χορεύει μέσα σε σύννεφα λεβέντας καπνού 

Η Τέιλορ Σουίφτ ξεσήκωσε τους θαυμαστές της, καθώς κυκλοφόρησε, τα ξημερώματα της Παρασκευής 27 Ιανουαρίου 2023, το νέο της μουσικό βίντεο κλιπ για το τραγούδι της «Lavender Haze». Η διάσημη τραγουδίστρια κάνει μπάνιο γυμνή σε μια μοβ πισίνα, χορεύει μέσα σε σύννεφα λεβέντας καπνού και αγκαλιάζει το τρανς μοντέλο, ακτιβιστή και ηθοποιό, Laith Ashley, ο οποίος υποδύεται τον ερωτικό της σύντροφο. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Το νέο της, σουρεαλιστικό, βίντεο η Τέιλορ Σουίφτ το περιέγραψε ως ένα «αποπνικτικό όνειρο της δεκαετίας του ‘70». Όπως και τα άλλα τραγούδια και βίντεο κλιπ από τον δίσκο της «Midnights» -το «Bejeweled» και «Anti-Hero»- τα έχει γράψει και σκηνοθετήσει η ίδια. 

Ανακοινώνοντας την κυκλοφορία σε μια ανάρτηση στο Instagram, η τραγουδίστρια έγραψε: «Το βίντεο του Lavender Haze είναι τώρα διαθέσιμο. Υπάρχει πολλή λεβάντα. Υπάρχει πολλή ομίχλη. 

Αυτό ήταν το πρώτο ‘’δικό μου’’ βίντεο, από τα 3 που έχουν κυκλοφορήσει, και αυτό με βοήθησε πραγματικά να αντιληφθώ τον κόσμο και τη διάθεση του Midnights. Ελπίζω να σας αρέσει». 

Πηγή: skai.gr