Κλείσιμο

Survivor: Επιλέχθηκε ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση σε συμβούλιο με... «δράματα»

Το αποκορύφωμα ήρθε όταν το λόγο πήρε ο Σπύρος Μαρτίκας, για να αναφερθεί σε νέο περιστατικό με εκείνον και την Ασημίνα, στο οποίο όπως υποστήριξε, η παίκτρια των Μπλε του ζήτησε έμμεσα να βγει η Μαίη στο ντάκο αντί του Τάλα.

Από την ψηφοφορία των Κόκκινων για την ανάδειξη του τρίτου υποψήφιου προς αποχωρήση, μέχρι και το ξέσπασμα της Ασημίνας, όλα όσα έγιναν στο Συμβούλιο του νησιού.

Με το Survivor να βρίσκεται πλέον στην τελική του ευθεία, οι παίκτες αγγίζουν τα όρια τους. Αυτό φάνηκε και στο αποψινό Συμβούλιο, στο οποίο δημιουργήθηκαν εντάσεις από πολλές πλευρές.

Η αρχή βέβαια δεν προμήνυε κάτι τέτοιο, καθώς οι Κόκκινοι κλήθηκαν να επιλέξουν και δεύτερο άτομο υποψήφιο για απόχωρηση, μετά την καθαρή ήττα στο αγώνισμα της ασυλίας.

Μετά από μια ψηφοφορία θρίλερ, ο "Τάλα" ήταν εν τέλει ο... εκλεκτός, με τρεις ψήφους έναντι δύο του Στάθη, αποδεχόμενος πλήρως την απόφαση της ομάδας του, την οποία και έκρινε ως δίκαια με βάση τα αγωνιστικά κριτήρια.

Η ένταση ξεκίνησε όταν πήρε τον λόγο ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος και άνοιξε διαμάχη με δύο παίκτες της Μπλε ομάδας. Αρχικά, αναφέρθηκε σε παρότρυνση του Άρη Σοϊλέδη προς τον Σπύρο Μαρτίκα για την... προστασία του Τάλα, κάτι που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις του 30χρονου ποδοσφαιριστή, μιας και το σκηνικό αποδείχθηκε πως επρόκειτο για... παρεξήγηση!

Στην συνέχεια άνοιξε κουβέντα και με την Βρισηίδα, τονίζοντας την ενόχληση του για την πρόβλεψη της πως οι Κόκκινοι δεν θα ψηφίζουν με ομαδικά κριτήρια καθώς σε μια εβδομάδα θα αλλάξουν και πάλι οι συνθέσεις.

Το αποκορύφωμα ήρθε όταν το λόγο πήρε ο Σπύρος Μαρτίκας, για να αναφερθεί σε νέο περιστατικό με εκείνον και την Ασημίνα, στο οποίο όπως υποστήριξε, η παίκτρια των Μπλε του ζήτησε έμμεσα να βγει η Μαίη στο ντάκο αντί του Τάλα. Αυτό προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της 22χρονης, η οποία απάντησε ότι ουδέποτε ανέφερε όνομα κοπέλας, παρά μονάχα συμβούλευσε τον Σπύρο να μην κάνει κάτι που μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ στην ομάδα του.

Οι υπόλοιποι παίκτες των Κόκκινων δεν φαίνεται πως πείστηκαν από τα λεγόμενα της αντιπάλου τους, καθώς στην συνέχεια την "έστησαν" στον τοίχο, προχωρόντας σε μια άτυπη ανάκριση που "έβγαλε" έξω από τα ρούχα της την Ασημίνα.

Εν τέλει βέβαια, η νεαρή αθλήτρια βρήκε το στήριγμα που αναζητούσε στην Βρισηίδα, η οποία την συγκίνησε με τα λεγόμενα της, όταν κλήθηκε να αναφερθεί στην πιθανότητα αποχώρησης από το παιχνίδι.

Πηγή: skai.gr