Survivor: Η επική φάρσα του Μαρτίκα και ο τραυματισμός της... ερωτοχτυπημένης Βρισηίδας

Η ψυχολογία της Ασημίνας δεν είναι καλή, μετά τη λεκτική επίθεση που δέχθηκε από τον Σπύρο. Τι «όσκαρ» του χάρισε.

Το ειδύλλιο του φετινού Survivor επέστρεψε, όμως Βρισηίδα και Μαρτίκας "πρωταγωνίστησαν" στο αποψινό επεισόδιο και για άλλους λόγους.

Μπορεί ο χωρισμός να έπεσε "βαρύς" στις δύο πλευρές, όμως απ' ότι φαίνεται, η επανένωση δεν βρίσκεται πια μίλια μακριά. Μετά τον χθεσινό τσακωμό Μαρτίκα-Ασημίνας, η Βρισηίδα προσπάθησε να δικαιολογήσει το περιστατικό, ενώ αναφέρθηκε και στην υποψηφιότητα της για αποχώρηση, απέναντι στον Σπύρο. 

Αν κρίνουμε από το γεγονός πως είπε ότι "εγώ δεν φοβάμαι τον Μαρτίκα, παρότι όλοι στο Survivor τον φοβούνται κι ας μην το δείχνουν", η αυτοπεποίθηση της βρέθηκε στα ύψη.

Εκείνη που σίγουρα δεν βρίσκεται σε ύψη όσον αφορά την ψυχολογία της είναι η Ασημίνα, εμφανώς επηρεασμένη από την λεκτική επίθεση που δέχθηκε από τον Σπύρο, στον οποίον μάλιστα χάρισε και ένα... όσκαρ για την ηθοποιία του. Όσον αφορά βέβαια αυτή την διαμάχη, η Βρισηίδα πήρε ξεκάθαρα θέση υπέρ της Ασημίνας, την οποία, σύμφωνα με τα λεγόμενα των γυναικών, ο Μαρτίκας παρουσιάζει ως "τρίτο πρόσωπο".

Έπειτα, η Βρισηίδα πήρε την απόφαση να μιλήσει ιδιαίτερως στον Σπύρο για να ξεκαθαρίσει την θέση της σε ό,τι αφορά την εμπλοκή άλλων προσώπων στον χωρισμό.

Αφότου οι δυο τους συμφώνησαν πως... διαφωνούν, ακολούθησαν πολλαπλά χαμόγελα και μια ευχάριστη ατμόσφαιρα που δεν πέρασε απαρατήρητη.

Αυτό το κλίμα επιβεβαίωθηκε λίγο αργότερα, καθώς στο Συμβούλιο του Νησιού η Βρισηίδα παραδέχθηκε πως η... πόρτα της καρδιάς της είναι ανοιχτή, αν βέβαια ο Μαρτίκας επιθυμεί να εμπλακεί εκ νέου σε ένα ερωτικό "γαϊτανάκι" μαζί της!

Βέβαια, αμφοτέροι είχαν ήδη προλάβει να απασχολήσουν το κοινό για διαφορετικούς λόγους. Ο Μαρτίκας κατάφερε να "ψαρέψει" όλους τους παίκτες της παραλίας, προσποιούμενος πως δεν θυμάται ούτε το όνομα του μετά την χθεσινή άσχημη πτώση που είχε στο αγώνισμα! Οι ασυναρτησίες του ήταν τόσο αληθοφανείς, που ο Τάλα έφτασε μια ανάσα από το να καλέσει τους γιατρούς της παραγωγής, προτού βέβαια ο συμπαίκτης του τον... καθησυχάσει!

Η Βρισηίδα από την άλλη ήταν η άτυχη πρωταγωνίστρια του αγωνίσματος της ασυλίας, καθώς στον δεύτερο run της τραυματίστηκε στο πόδι και τερμάτισε λαβωμένη, μην μπορώντας καν να περπατήσει!

https://exchange.glomex.com/video/v-ckkzmffeh7pt

Πηγή: skai.gr