Κλείσιμο

Survivor All Star: Οι Διάσημοι διέσυραν τους Μαχητές - Ο πρώτος μπλε υποψήφιος

Η προσθήκη του Σώζων στην ομάδα όχι απλά δεν έφερε ενέργεια και λύσεις, αλλά ίσως και να περιέπλεξε περισσότερο την κατάσταση

Η πιο ευρεία νίκη του Survivor για φέτος είναι γεγονός. Οι Διάσημοι υπέταξαν τους Μπλε με το αποκαρδιωτικό 10 - 2 και τους θύμισαν ότι "πάσχουν" σε πολλά. Παρά το γεγονός ότι οι Μαχητές προέρχονταν από νίκη σε αγώνα με έπαθλο φαγητό της προηγούμενης εβδομάδας, κάθε άλλο παρά δυνατοί εμφανίστηκαν, γι'αυτό και το απογοητευτικό αποτέλεσμα. 



Η προσθήκη του Σώζων στην ομάδα όχι απλά δεν έφερε ενέργεια και λύσεις, αλλά ίσως και να περιέπλεξε περισσότερο την κατάσταση, καθώς ο παίκτης ήδη μετά τον πρώτο του αγώνα συμμετείχε ενεργά στο θέμα που προέκυψε στην ομάδα, δυναμιτίζοντας περαιέρω την κατάσταση. 



Το πρόβλημα των Μπλε αφορά την αγωνιστική ανομβρία, αλλά και μερικές κακές τοποθετήσεις του Κρις, που φαίνεται να έχουν χαλάσει το κλίμα της ομάδας. Για τον λόγο αυτό, οι Μαχητές πηγαίνοντας στο Συμβούλιο φάνηκε να έχουν προαποφασίσει την υποψηφιότητα του νέου παίκτη. Ο Σπύρος Μαρτίκας δεν έχασε την ευκαιρία και έσπευσε να επιτεθέι στον Γκότση και να γιγαντώσει τα προβλήματα των αντιπάλων του. 



Ακόμα και μετά το άνοιγμα της κάλπης και με δεδομένη πλέον την υποψηφιότητα του Κρις, οι Διάσημοι δεν σταμάτησαν να τοποθετούνται πάνω σε αυτήν την άδικη για τους ίδιους υποψηφιότητα. 


 

Πηγή: skai.gr