Survivor All Star: Η δεύτερη ασυλία βάφτηκε «Μπλε», παρέμειναν έξω τα «μαχαίρια»

Η υποψηφιότητα του Τάκη Καραγκούνια συνέχισε να απασχολεί τις δύο ομάδες, με τον ίδιο να έχει ένα ακόμα επεισόδιο με τον Γιώργο Ασημακόπουλο

Με τους Μπλε να παίρνουν τη νίκη στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας ολοκληρώθηκε το επεισόδιο της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου στο Survivor All Star. Αυτή τη φορά, ήταν σειρά των Κόκκινων να οδηγηθούν στην κάλπη, με τον Σπύρο Μαρτίκα να αποτελεί τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση, σε μια μέρα όπου δεν έλειψαν οι εντάσεις.

Τα «μαχαίρια» βγήκαν από νωρίς και παρέμειναν έξω σε όλη τη διάρκεια του επεισοδίου. Η υποψηφιότητα του Τάκη Καραγκούνια συνέχισε να απασχολεί τις δύο ομάδες, με τον ίδιο να έχει ένα ακόμα επεισόδιο με τον Γιώργο Ασημακόπουλο.


Ωστόσο, πρωτεύον ζήτημα αποτέλεσε και πάλι η υπόθεση Καρολίνας-Μάριου, με την Ασημίνα να αφήνει νέες αιχμές. Η Καρολίνα τοποθετήθηκε ξανά, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν μπορείς να βάλεις όρια στην αγάπη». Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Μάριος, ο οποίος θεωρεί πως το κίνητρο της Ασημίνας είναι η προσωπική της προβολή.



To κλίμα έντασης πήγε για λίγο στην άκρη, με τις δύο ομάδες να διαγωνίζονται σε αγώνα επάθλου. Το αγαπημένο «παλούκι» επέστρεψε και δύο κρέπες περίμεναν κάθε παίκτη από τη νικήτρια ομάδας. Οι Κόκκινοι ήταν αυτοί που πανηγύρισαν στο φινάλε, με τον Σπύρο Μαρτίκα να παίρνει τον νικητήριο πόντο, παίρνοντας δύναμη από τη... Βρισηίδα.


Οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν αποφασισμένες για τη νίκη στον αγώνα ασυλίας, καθώς διακυβεύονταν πολλά. Τα «μαχαίρια» βγήκαν ξανά, με την Καρολίνα να λέει στην Ασημίνα ότι δεν θέλει να ανακατεύεται στην προσωπική της ζωή.


Στο αγωνιστικό κομμάτι του Survivor, οι Μπλε ξεκίνησαν δυνατά και παρά την αντεπίθεση των Κόκκινων, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 10-8.


Ανεξάρτητα από την έκβαση του αγώνα ασυλίας, ήταν βέβαιο πως το συμβούλιο θα μετατρεπόταν σε νέο πεδίο μάχης. Όπως και έγινε. Η σχέση του Σάκη με τη Μαριαλένα αποτέλεσε το σημαντικότερο θέμα συζήτησης, πάνω στο οποίο οι παίκτες των δύο ομάδων συγκρούστηκαν έντονα. Ο Νίκος Μπάρτζης έδωσε... Όσκαρ ερμηνείας στον Σάκη, ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας έκανε λόγο για υποκρισία. Τον Σάκη υπερασπίστηκε έντονα η Μαριαλένα, θεωρώντας πως αιτία για την επίθεση των Κόκκινων αποτελούν οι καλές αγωνιστικές επιδόσεις του.


Ύστερα από την ήττα τους στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, οι Κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν. Με έξι ψήφους ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας αυτός που αναδείχθηκε σε δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση, με την απέναντι ομάδα να μένει έκπληκτη και τον ίδιο να σέβεται την απόφαση, παρά το γεγονός ότι δεν συνάδει με τα στατιστικά.

 

Πηγή: skai.gr