My Style Rocks: Εντυπωσιακό πρώτο γκαλά, συγκίνηση στην αποχώρηση- Δείτε βίντεο

Κάποιες κοπέλες κατάφεραν να αποσπάσουν θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή, όπως η Emilia Vodos. Βέβαια, το look της δεν άρεσε απόλυτα στη Ρέινα, η οποία ήθελε «λίγο παραπάνω γυμνό».

Έφτασε το πρώτο gala του My Style Rocks, με εντυπωσιακά looks και έντονες συγκινήσεις! Bachelorette ήταν το θέμα και για πρώτη φορά όλα τα κορίτσια ξεκίνησαν από ίδια αφετηρία. Παράλληλα, όμως, το επεισόδιο της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου συνοδεύτηκε από την πρώτη ανάδειξη νικήτριας, αλλά και την πρώτη αποχώρηση.

Κάποιες κοπέλες κατάφεραν να αποσπάσουν θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή, όπως η Emilia Vodos. Βέβαια, το look της δεν άρεσε απόλυτα στη Ρέινα, η οποία ήθελε «λίγο παραπάνω γυμνό».

Από τις εμφανίσεις που προκάλεσαν έκπληξη ήταν εκείνη της Εύας Φούσκα. Ο Δημήτρης Σκουλός ξαφνιάστηκε με την επιλογή της να βάλει μια μάσκα κουνελιού και ζήτησε εξηγήσεις. «Θα έχει πολύ κόσμο στο bachelorette ή θα είστε μόνες σας; Για να μπω στο κλίμα τώρα, θα είστε μόνο γυναίκες και ντύθηκες έτσι; Θα παίξετε role games, κάτι;» ρώτησε ο κριτής.

Οι εντάσεις δεν έλειψαν από το επεισόδιο, καθώς οι παίκτριες αρχίζουν να εφαρμόζουν στρατηγική. Μια τέτοια δημιουργήθηκε ανάμεσα στη Νικόλ και την Τζωρτζίνα. Αφορμή, η προηγούμενη χαμηλή βαθμολογία που είχε βάλει η πρώτη στην δεύτερη. «Μου έβαλες 1 επειδή ξύπνησες στραβά» της είπε χαρακτηριστικά.

Από τα σημαντικότερα στοιχεία, η ανάδειξη της Όλγας Κοτλίδα στη νικήτρια της εβδομάδας. Η 28χρονη από τη Θεσσαλονίκη ήταν εκείνη που συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς και κέρδισε το έπαθλο των 2.500 ευρώ.

Αντίθετα, Βασιλική, Τζωρτζίνα και Εύα ήταν εκείνες που βρέθηκαν στις χαμηλότερες θέσεις. Οι υπόλοιπες παίκτριες αποφάσισαν να σώσουν τη Βασιλική, με αποτέλεσμα Τζωρτζίνα και Εύα να οδηγηθούν ενώπιον της κριτικής επιτροπής. Με την ψήφο του Στέλιου Κουδουνάρη να καθορίζει τη διαδικασία, η Εύα ήταν η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το My Style Rocks με στιγμές έντονης συγκίνησης να ακολουθούν.

Το My Style Rocks συνεχίζεται με μια νέα παίκτρια να κάνει την εμφάνισή της στο επόμενο επεισόδιο.
 

Πηγή: skai.gr