Στον Kumail Nanjiani δεν αρέσουν οι βαρετοί χαρακτήρες - Ούτε και σε εμάς...

Στη σειρά ο ηθοποιός υποδύεται τον Σόμεν «Στιβ» Μπανερτζί, έναν Ινδό μετανάστη στις ΗΠΑ, που ίδρυσε την αυτοκρατορία νυχτερινών μαγαζιών με αντρικό στριπτίζ

Ο Κουμάιλ Ναντζιάνι δεν λέει όχι στις προκλήσεις και μιλώντας για τη νέα τηλεοπτική σειρά «Welcome to Chippendales», στην οποία πρωταγωνιστεί, τόνισε ότι δεν του αρέσει να παίζει βαρετούς, καλούς χαρακτήρες.

Στη σειρά ο ηθοποιός υποδύεται τον Σόμεν «Στιβ» Μπανερτζί, έναν Ινδό μετανάστη στις ΗΠΑ, που ίδρυσε την αυτοκρατορία νυχτερινών μαγαζιών με αντρικό στριπτίζ.

Όταν ρωτήθηκε αν ανησυχούσε για τον ρόλο ο Ναντζιάνι είπε στο αμερικανικό περιοδικό People: «Για μένα είναι περισσότερο σημαντικό να παίζω περίπλοκους χαρακτήρες. Δεν με ενδιαφέρει να παίζω βαρετούς, καλούς, ευγενικούς χαρακτήρες… Ενθουσιάστηκα πραγματικά που υποδύθηκα αυτόν τον χαρακτήρα».

Σημειώνοντας ότι «ελπίζω [το κοινό] να πιστεύει ότι είναι πολύ διαφορετικός από εμένα. Ελπίζω λοιπόν να εκπλαγούν από την ερμηνεία μου και ελπίζω να τον καταλάβουν γιατί είναι ένας πολύ κλειστός, πολύ περίπλοκος χαρακτήρας, και ελπίζω το κοινό να καταλάβει τι είναι αυτό που τον έκανε πραγματικά αυτό που ήταν».

Όσο για το από που άντλησε έμπνευση για να υποδυθεί το ρόλο ο ηθοποιός είπε ότι «λίγο και από πολύ κόσμο».

«Πολλούς τύπους ανθρώπων που γνωρίζω, πολλούς τύπους ανθρώπων που έχω γνωρίσει… Κανένα συγκεκριμένα, γιατί δεν ξέρω κανέναν σαν αυτόν. Ήταν απλώς θέμα να πάρω κομμάτια ανθρώπων που ήξερα ή τύπους ανθρώπων που ήξερα και να προσπαθήσω να φτιάξω έναν νέο χαρακτήρα».

Πηγή: skai.gr