Scarlett Johansson: Η ηθοποιός λατρεύει τα τατουάζ – Έκανε κι ένα για να της θυμίζει πόσο τυχερή είναι

Η ηθοποιός έχει διάφορα τατουάζ στο σώμα της  

Η ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον έχει διάφορα τατουάζ στο σώμα της. Επιπλέον, η ομορφιά της την έχει κάνει μία από τις πιο περιζήτητες ηθοποιούς. Όλη αυτή την τύχη που είχε η Νεοϋορκέζα, τη θυμάται κάθε μέρα με ένα μικρό τατουάζ.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον έχει συνηθίσει να έχει μια συγκρατημένη ζωή, τόσο επαγγελματικά όσο και ερωτικά, αλλά οι followers της γνωρίζουν τα τατουάζ της, το καθένα από τα οποία έχει πολύ μεγάλη σημασία για την ηθοποιό.

Η γεννημένη στο Μανχάταν ηθοποιός είναι γνωστό ότι έχει έως και οκτώ τατουάζ. Κάποια από αυτά έχει φροντίσει να τα δείξει δημόσια, αλλά έχουν αποκαλυφθεί στο κόκκινο χαλί εδώ και πολλά χρόνια.

Μια φωτογραφία της ηθοποιού στο Instagram αποκάλυψε ένα από τα τατουάζ με τη μεγαλύτερη σημασία για εκείνη, που βρίσκεται στα πλευρά της. Μόνο δύο λέξεις και ένα σχέδιο: «Lucky you» και ένα πέταλο.

Αυτή η μικρή λεπτομέρεια καθιστά σαφές πόσο ευγνώμων είναι η ηθοποιός με τη ζωή που έχει καταφέρει να ζήσει. Ένας τρόπος για να θυμάται πόσο τυχερή είναι.

Εκτός από το τατουάζ στα πλευρά της, τα άλλα τατουάζ της περιλαμβάνουν ένα στον αστράγαλό της, ένα μπουκέτο με ένα τριαντάφυλλο στην πλάτη της, ένα βραχιόλι στον καρπό της και ένα ηλιοβασίλεμα στο χέρι της. 
 

Πηγή: skai.gr