Κλείσιμο

Σοφία Αλιμπέρτη στο «Πρωινό μας»: Στον Γιάννη Πάριο, εκτός από τα παιδιά μας, χρωστάω ότι έκανα πατρίδα την Πάρο

Η ηθοποιός ανέφερε ότι δεν ήταν ποτέ από τις γυναίκες που «σαγήνευε» τους άνδρες με την εμφάνισή της 

Η Σοφία Αλιμπέρτη υποδέχτηκε τη Φαίη Σκορδά και το «Πρωινό μας» στην Πάρο. Η αγαπημένη ηθοποιός τα τελευταία χρόνια δίνει σπάνια συνεντεύξεις και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Γιάννη Πάριο, στα παιδιά της, στη νέα της «πατρίδα», στο νέο επιχειρηματικό της εγχείρημα στο νησί, αλλά και γιατί αποφάσισε να εγκαταλείψει τον χώρο της τηλεόρασης. 

Η Φαίη Σκορδά μαγεύτηκε από τη θέα, ενώ όπως αποκάλυψε η Σοφία Αλιμπέρτη, τα παιδιά πλέον θα πηγαινοέρχονται, γιατί οι διακοπές «τέλειωσαν». «Έχω διάφορες ανησυχίες για το πού πάμε, όλα όσα μας έχουν συμβεί, για το μέλλον των παιδιών μας. Πολλά, πολλά…», αποκάλυψε η Σοφία Αλιμπέρτη. 

«Χρωστάω στον Γιάννη Πάριο ότι, εκτός από τα παιδιά μας, μου χάρισε και την πατρίδα αυτή», ανέφερε με αφοπλιστική ειλικρίνεια. 

Αστειευόμενη η ηθοποιός είπε στη Φαίη Σκορδά ότι είναι το πιο καταπιεσμένο άτομο. Γιατί, όπως εξήγησε, «είχα έναν άνδρα, ο οποίος μόλις άνοιγα το στόμα μου μου έλεγε να σταματήσω. Τον Γιάννη τον ενοχλούσε στα αυτιά του η φωνή μου. Και τώρα ‘’τρώω’’ bullying (εκφοβισμός) από τον μικρό μας γιο, αλλά δεν μασάω». 

Στο ερώτημα αν η ηθοποιός σκέφτεται να επιστρέψει στην τηλεόραση, η ίδια απάντησε ότι δεν γνωρίζει. «Υπάρχουν στιγμές που μου λείπει κι εμένα η επικοινωνία με τον κόσμο. Μου αρέσει αυτή η αλληλεπίδραση που υπάρχει. Κάποια στιγμή σκεφτόμουν και το ραδιόφωνο γι’ αυτό τον λόγο, αλλά δεν έκανα ούτε το ένα ούτε το άλλο. Τελικά, ήρθα στην Πάρο. ''Φλερτάρω'' με την ιδέα να επιστρέψω στην τηλεόραση, αλλά πίσω από τις κάμερες. Πολλοί ηθοποιοί στο εξωτερικό κάνουν και παραγωγές», όπως είπε. 

Στη συνέχεια οι δύο γυναίκες «μπήκαν» και σε πιο… προσωπικά ζητήματα. Όπως παραδέχθηκε η ηθοποιός θεωρούσε πάντα για τον εαυτό της ότι δεν ήταν ποτέ από τις γυναίκες που «σαγήνευε» τους άνδρες με την εμφάνισή της. 

«Δεν έβγαζα αυτή τη θηλυκότητα. Ήμουν πάντα το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Ήθελα τον χρόνο μου. Ωστόσο, είμαι μια χορτάτη γυναίκα, η οποία αγαπήθηκε και αγάπησε, έπεσε για τον έρωτα στα πατώματα. Όλα τα έκανα μια χαρά και φυσιολογικά. Είχα σχέσεις που δεν έμαθε ποτέ κανείς», αποκάλυψε στη συνέντευξή της στη Φαίη Σκορδά.  

Πηγή: skai.gr