Love Island: Τα πάνω κάτω στο νησί - Νέος παίκτης και «μπερδέματα» στα ζευγάρια

Ο Αργύρης, ο νέος κάτοικος του νησιού της Αγάπης, δεν βρήκε την καλύτερη δυνατή υποδοχή. Το αντίθετο μάλλον...

Η νέα εβδομάδα ξεκίνησε πολύ δυναμικά στο νησί της αγάπης. Αρχικά Γιώργος Κόρκας, που είναι ζευγάρι με την Αναστασία και παράλληλα φιλά την Κλαούντια, δεν κρύβει τον θαυμασμό του για την Ιωάννα. 

Λιγότερο τυχερός ο Θοδωρής, του οποίου το ταίρι, η Μαρία, κατάλαβε ότι δεν τα πολυβρίσκουν οι δύο τους οπότε του ζήτησε να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να μείνουν φίλοι. 

Το βαρύ κλίμα του «χωρισμού» ήρθε να ελαφρύνει η έξοδος των κοριτσιών.

Αφού ντύθηκαν και ετοιμάστηκαν, πέρασαν τη μέρα τους πίνοντας κοκτέιλς παρέα με έναν Καναδό μπάρμαν. Για καλή τους τύχη η συνάντηση αυτή μόνο τυχαία δεν ήταν. 

Ο Αργύρης, ο νέος κάτοικος του νησιού της Αγάπης, δεν βρήκε την καλύτερη δυνατή υποδοχή. Το αντίθετο μάλλον. Η είσοδός του και η στάση της Αναστασίας, δημιούργησαν μεγάλη ένταση, και πιθανότατα οριστική ρήξη ανάμεσα σε εκείνη και τον Γ. Γεωργίου με τον οποίο φαίνονταν να είχε ταιριάξει πρόσφατα.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στο τέλος της μέρας η Χριστίνα έλαβε ένα νέο μήνυμα το οποίο προκάλεσε την αντίδραση όλων, και κυρίως του άμεσα ενδιαφερομένου Αλέξανδρου. Το τι έλεγε το μήνυμα όμως παραμένει άγνωστο για την ώρα. 

Πηγή: skai.gr