Ο επικεφαλής της DC «παραμέρισε στεγνά» τον τέως Σούπερμαν Χένρι Κάβιλ: Δεν τον απολύσαμε γιατί...

Ο Τζέιμς Γκαν, νέος επικεφαλής της DC, παρουσίασε τα σχέδια του για το νέο DC Extended Universe (DCEU) και δεν ήταν διπλωματικός για τον Χένρι Κάβιλ...

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Τζέιμς Γκαν, νέου επικεφαλής της DC (μαζί με τον Πίτερ Σαφράν) για τον Χένρι Κάβιλ. Ο Γκαν, που παρουσίασε τα σχέδια του για το νέο DC Extended Universe (DCEU) δεν ήταν διπλωματικός για τον τέως «Σούπερμαν» Κάβιλ, για τον οποίο γράφτηκε ότι απολύθηκε... 

«Δεν απολύσαμε τον Χένρι. Ποτέ δεν τον προσλάβαμε» ξεκαθάρισε, «παραμερίζοντάς τον στεγνά». Τουλάχιστον ο Γκαν ήταν ειλικρινής, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο ηθοποιός αποτέλεσε αυτοστιγμεί παρελθόν με την αλλαγή επικεφαλής της DC. 

«Για μένα, έχει να κάνει με το, ποιον θέλω να παίξει ως Σούπερμαν και ποιον θέλουν να παίξει οι κινηματογραφιστές που έχουμε; Και για μένα, για αυτήν την ιστορία, δεν είναι ο Χένρι» δήλωσε ο Γκαν για τη νέα ταινία Σούπερμαν (Superman Legacy) που ετοιμάζει. 

Όπως διευκρίνισε: «Μού αρέσει ο Χένρι, νομίζω ότι είναι υπέροχος τύπος. Νομίζω ότι βρέθηκε σε δύσκολη θέση από πολλούς ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου του πρώην καθεστώτος αυτής της εταιρείας. Αλλά αυτός ο Σούπερμαν δεν είναι ο Χένρι, για διάφορους λόγους» εξήγησε. Ο Γκαν είχε αναφέρει ότι ήθελε κάποιον νεότερο από τον 39χρονο ηθοποιό για τον νέο εμβληματικό υπεράνθρωπο της DC.

To ποιος θα παίξει τον Superman, δεν έχει ανακοινωθεί, ενώ ετοιμάζεται χωριστή ταινία με τον «μαύρο Σούπερμαν». 
 

Πηγή: skai.gr