Survivor All Star: Όταν η Ασημίνα έκρινε Άρη & Κατσαούνη: «Αν δεν του δώσεις το μάθημα που πρέπει μπορεί να το ξανακάνει» - Δείτε βίντεο

Ασημίνα και Δαλάκα απομακρύνθηκαν από το Survivor All Star επειδή παραβίασαν κανόνες. 

Ασημίνα και Δαλάκα απομακρύνθηκαν από το Survivor All Star επειδή παραβίασαν κανόνες. Δεν είναι η πρώτη φορά στο Survivor που πιάνονται παίκτες να κάνουν παράνομες πράξεις ωστόσο. Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν οι αντιδράσεις της Ασημίνας Χατζηανδρέου όταν οι παραβάτες είναι άλλοι. 

Ο Άρης Σοϊλέδης και ο Γιώργος Ταλάντσεβ στον προηγούμενο κύκλο του ριάλιτι πιάστηκαν να έχουν επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Η ποινή τότε ήταν στέρηση επάθλων επικοινωνίας. 

Η Ασημίνα σε αυτήν την άδικη πράξη είχει αντιδράσει σθεναρά. Ανέφερε πως ο Άρης ήξερε λόγω της παράνομης πράξης αυτής τι γίνεται στον έξω κόσμο και τι λέγεται γι' αυτόν. Να που τελικά πιάστηκε να κάνει το ίδιο. 

Πέρα από την παράβαση αυτή, υπάρχουν και άλλες υποθέσεις που η Ασημίνα είχε ξεκάθαρη θέση. Όπως στην αποβολή Κατσαούνη. Ο Γιώργος Κατσαούνης ήταν ο πρώτος παίκτης που είχε απομακρυνθεί από το Survivor για βίαιο επεισόδιο που είχε με τον Τάκη Καραγκούνια. Η παραγωγή έκανε ξεκάθαρο πως οι συμπεριφορές αυτές δεν είναι ανεκτές. 

Τι έλεγε η Ασημίνα τότε για την απομάκρυνση του φίλου της; Μα φυσικά το αυτονόητο. Ότι δηλαδή σε τέτοιες περιπτώσεις αν δεν δώσεις στον δράστη την τιμωρία που του αξίζει, το πιθανότερο είναι να επαναλάβει την πράξη του. 

Άρα πιθανότατα και η ίδια συμφωνεί με την απομάκρυνσή της. 

Στα φετινά τώρα, η Ασημίνα ήταν από τους δριμύτερους κατηγόρους της Καρολίνας και του Μάριου για τις συναντήσεις μέσα στο δάσος, μεταξύ άλλων, και γιατί αντίκεινται στους κανονισμούς. Ισχυρό το αίσθημα δικαίου στην αθλήτρια...


 

Πηγή: skai.gr