Survivor All Star: "Έκλεισαν" τις ασυλίες αήττητοι οι Διάσημοι - Οι 4 Μπλε υποψήφιοι - Δείτε βίντεο

Στο Συμβούλιο οι Μπλε αυτή την φορά αν και διαιρεμένοι, είχαν καλύτερη στοχοπροσήλωση.

Στο Survivor All Star οι Μαχητές επέστρεψαν δυναμικά στον τελευταίο αγώνα ασυλίας και έκαναν το ματς σχεδόν ντέρμπι σε σχέση με τα χάλια που είδαμε τις προηγούμενες μέρες. Ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό και το αποτέλεσμα ήταν να ηττηθούν ξανά. 

Μετά τον αγώνα Μαχητές και Διάσημοι αναγνώρισαν ότι ήταν μια πραγματική αναμέτρηση σε αντίθεση με τον περίπατο των δύο προηγούμενων ημερών.

Στο Συμβούλιο οι Μπλε αυτή την φορά αν και διαιρεμένοι, είχαν καλύτερη στοχοπροσήλωση. Οι μισοί ψήφισαν την Μαριαλένα και οι άλλοι μισοί την Ρία. Οι πρώτοι ψήφισαν αγωνιστικά, οι δεύτεροι με συμπάθεια και ενδεχομένως λίγη στρατηγική. Τελικώς υποψήφια βγήκε η Ρία με 7 ψήφους έναντι 6 της συμπαίκτριάς της. 

Στο ερώτημα "Γιατί οι Μαχητές ενώ βρίσκονται σε διάλυση αγωνιστικά, δεν έβγαλαν υποψήφια τη Μαριαλένα παμψηφεί, παρά έδωσαν 7 ψήφους στη Ρία;" η απάντηση πέρα από συμπάθειες και φιλίες ενδεχομένως να ενέχει και μπόλικη σκοπιμότητα. Η Ρία είναι μια παίκτρια που μόλις μπήκε στο παιχνίδι και δεν είναι σίγουρο αν έχει κοινό και πόσο δυναμικό είναι αυτό. Από την άλλη η Μαριαλένα έχει καταφέρει να βρίσκεται στο κέντρο των εξελίξεων και παρά την αγωνιστική της πτώση να έχει μερίδιο δημοσιότητας με άλλους τρόπους. Επομένως Εύη και Αναγνωστόπουλος και κατ' επέκταση όλη τους η παρέα προτιμούσαν την Ρία ως 4η υποψήφια για να μεγαλώσουν οι πιθανότητες παραμονής τους στο παιχνίδι. Πράγμα που έκανε την προηγούμενη μέρα ψηφίζοντας την Εύη ο Κρίς, αλλά απέφυγε αν κάνει στη Ρία, μιας και μπήκαν μαζί στο παιχίδι. 

Το αστείο είναι ότι η Μαριαλένα νομίζοντας ότι έχει πλήρη επίγνωση των 6 ψήφων που έχει δεχθεί, όταν ρωτήθηκε από τον Λιανό επιχείρησε να φωτογραφίσει τους συμπαίκτες που την ψήφισαν και επιτέθηκε στον Τάκη κατονομάζοντάς τον, ενώ εκείνος ψήφισε τη Ρία. 


 

Πηγή: skai.gr