Κλείσιμο

Ο Άντονι Χόπκινς μιμείται το… χέρι της Wednesday – Δείτε το αστείο video

Ο 84χρονος ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram ένα νέο βίντεο με τον ίδιο να κάνει την καλύτερη δυνατή μίμηση του «Thing» 

Ο σερ Άντονι Χόπκινς τα έχει κάνει σχεδόν όλα ως ηθοποιός, με δύο Όσκαρ στο ενεργητικό του, και, προφανώς, μπορεί επίσης να υποδυθεί αρκετά καλά ένα κομμένο χέρι.

Ο 84χρονος ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram ένα νέο βίντεο με τον ίδιο να κάνει την καλύτερη δυνατή μίμηση του «Thing» από τη νέα σειρά του Netflix «Wednesday».

Στη σειρά πρωταγωνιστεί η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς ως Morticia Addams, με την οποία ο διάσημος ηθοποιός έχει παίξει μαζί στην ταινία «The Mask of Zorro in Red 2», η οποία άφησε ένα χαριτωμένο σχόλιο στο βίντεο.

Το βίντεο έδειχνε το χέρι του να… περπατάει», ενώ στο βάθος ακουγόταν το αρχικό θέμα του τραγουδιού «The Addams Family».

«Happy Wednesday THING συμβαίνει όταν ένας ηθοποιός έχει ελεύθερο χρόνο στα χέρια του», ανέφερε ο ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησης. 

Η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς σχολίασε το βίντεο: «Σ' αγαπώ τόσο πολύ Τόνι». 

Το «Thing» αποτελεί μέρος της ιστορίας της οικογένειας Addams από το 1954, όταν πρωτοεμφανίστηκε στο κόμικ του Charles Addams, που δημιούργησε το 1938.

Το «Thing» είχε, επίσης, εξέχουσα θέση στην τηλεοπτική σειρά «The Addams Family», η οποία έκανε το ντεμπούτο της το 1964 και διήρκεσε δύο σεζόν.

Το κομμένο χέρι υποδυόταν αρχικά ο Ted Cassidy. Για τη νέα σειρά, το «Thing» υποδύεται ο επαγγελματίας μάγος Victor Dorobantu, ο οποίος δεν έχει ξαναπαίξει ποτέ στο παρελθόν, σύμφωνα με ένα βίντεο του Netflix από τα παρασκήνια.

«Δεν έχει υπάρξει ποτέ ηθοποιός. Έτσι τον φέραμε και αρχίσαμε να κάνουμε πρόβες μαζί του για να δούμε τι μπορεί να κάνει και να του δείξουμε τι δουλεύει με το περπάτημα και τι δεν δουλεύει και τα κατάφερε από την πρώτη σκηνή», δήλωσε ο Tom Turnbull, υπεύθυνος οπτικών εφέ. 
 

Πηγή: skai.gr