Wednesday: Η Jenna Ortega αποκαλύπτει το παρασκήνιο του viral χορού της

Η 20χρονη σταρ όπου αποκάλυψε το πώς προέκυψε η εμβληματική (κατά πως φαίνεται) σκηνή ξεκαθαρίζοντας ότι αρνήθηκε την βοήθεια χορογράφου.

Η Jenna Ortega, η οποία βρίσκεται στο προσκήνιο της επικαιρότητας ως ανερχόμενο αστέρι μετά και την συμμετοχή της στο Wednesday του Tim Burdon του Netflix, αποκάλυψε "το μυστικό" του διάσημου χορού της υποδυόμενη την κόρη της οικογένειας Άνταμς-  σε σκηνή της σειράς που έχει πάρει διαστάσεις viral.

Το Wednesday που προβάλλεται στο Netflix και δεν θα ήταν υπερβολή να λεχθεί πως παίρνει διαστάσεις "φρενίτιδας" για το κοινό στα social media, οφείλει την δημοφιλία του μεταξύ άλλων και στον επικό χορό της Ortegaμε το κομμάτι "Goo Goo Muck" των Cramps. 

MΙλώντας στο The Tonight Show, η 20χρονη σταρ όπου αποκάλυψε το πώς προέκυψε η εμβληματική (κατά πως φαίνεται) σκηνή ξεκαθαρίζοντας ότι αρνήθηκε την βοήθεια χορογράφου.

Ήθελε να αποδείξει ότι οι χορευτικές τις γνώσεις αρκούν, σκέφτηκε όλη τη χορογραφία και την έβγαλε μέσα σε δύο μέρες.

Όπως αναφέρει μόλις δύο μέρες πριν να γυριστεί η σκηνή ο σκηνοθέτης, Tim Burton ήρθε στο τροχόσπιτό της και της είπε πως την εμπιστεύεται απόλυτα όντας σίγουρος πως ο χορός της θα είναι άψογος.

'Τζένα ξέρω ότι είπες πως θες να βγάλεις τη χορογραφία μόνη σου. Ξέρω ότι το έχεις, το δουλεύεις, δεν ανησυχώ καν. Σε εμπιστεύομαι.' είπε στην Ortega παραδεχομένη ότι μέχρι τότε έσπαγε το κεφάλι της να βρει τη χορογραφία της.

"Δεν το είχα προβάρει κάν μέχρι τότε. Έκανα μαθήματα τσέλο και ξιφασκίας εκείνη την εβδομάδα. Απλώς δεν είχα το χρόνο. Ω θεέ μου χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο. Είχα νιώσει τόσο χαζή.", παραδέχεται.

Πηγή: Daily Mail