Ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Κριστίνα Αγκιλέρα - Από τα πρώτα της βήματα μέχρι να γίνει διάσημη

Οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ ακολουθούν τη τραγουδίστρια τους τελευταίους 18 μήνες στις συναυλίες και την καθημερινότητά της 

Η Κριστίνα Αγκιλέρα θα είναι η επόμενη ποπ σταρ που θα γίνει θέμα ντοκιμαντέρ. Σύμφωνα με το «Deadline», η Τινγκ Που, η οποία σκηνοθέτησε το ντοκιμαντέρ «Val» για τη ζωή του ηθοποιού Βαλ Κίλμερ μαζί με τον Λίο Σκοτ θα αναλάβει το νέο πρότζεκτ.

Η τραγούδιστρια φέρεται να συμμετέχει ενεργά στο ντοκιμαντέρ και να έδωσε πρόσβαση στην ιστορία της ζωής της και το αρχείο της στην ομάδα παραγωγής της ταινίας.

Το ντοκιμαντέρ θα σκιαγραφεί τη ζωή της Αγκιλέρα από τις πρώτες μέρες της στον κόσμο της ψυχαγωγίας ως σταρ της Disney πριν από την εφηβεία έως τη σημερινή εποχή.

Οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ ακολουθούν την τραγουδίστρια τους τελευταίους 18 μήνες στις συναυλίες και την καθημερινότητά της.

«Η Κριστίνα Αγκιλέρα είναι μια από τις πιο εμβληματικές τραγουδίστριες της εποχής μας, η μουσική της έχει εμπνεύσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο» δήλωσε η Τινγκ Που. «Είναι πραγματικά τιμή μου να αφηγηθώ την ιστορία της προσωπικότητας πίσω από τη μουσική γιατί ξέρω ότι θα εμπνεύσει εξίσου» πρόσθεσε.

Πηγή: skai.gr