Κλείσιμο

Ντάνιελ Κρεγκ: Μίλησε για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας - Πραγματοποιήθηκαν στις Σπέτσες

Η ταινία γυρίστηκε εν μέρει στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της πανδημίας και συγκεκριμένα στις Σπέτσες

Η ταινία «Glass Onion: Στα Μαχαίρια» έκλεισε το φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου, με τους πρωταγωνιστές να δηλώνουν πόσο ικανοποιημένοι είναι που η βιομηχανία του θεάματος έχει επιστρέψει στους κανονικούς της ρυθμούς μετά την πανδημία. 

Στο σίκουελ της επιτυχίας του 2019 «Knives Out» (Στα Μαχαίρια) ο Ντάνιελ Κρεγκ επαναλαμβάνει τον ρόλο του ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ. «Είναι απλά υπέροχο να βρίσκομαι εδώ στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου την τελευταία βραδιά», είπε ο ηθοποιός του «James Bond». 

Και συνέχισε: «Ειδικά με το επίπεδο των ταινιών φέτος, το οποίο ήταν τόσο εκπληκτικό, το να βρίσκομαι εδώ είναι απλά εξαιρετικό». 

Η ταινία γυρίστηκε εν μέρει στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της πανδημίας και συγκεκριμένα στις Σπέτσες. 

Ο Κρεγκ ανέφερε για τα γυρίσματα, που πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα: «Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία. Ήμασταν υπό περιορισμό, οπότε ήταν κάπως δύσκολες οι μετακινήσεις μας και δεν μπορούσαμε να πάμε σε πολλά μέρη. Αλλά, ξέρετε, αυτά συμβαίνουν». 

Η Κέιτ Χάντσον, η οποία υποδύεται ένα πρώην σούπερ μόντελ που έγινε σχεδιάστρια, δήλωσε ότι όλοι οι ηθοποιοί τα πήγαιναν περίφημα. «Ήταν πολύ διασκεδαστικό, με σκληρή δουλειά ενδιάμεσα, καταλαβαίνετε;», αλλά «ήμασταν ένα καλό καστ, που δούλευε σκληρά και έπαιζε σκληρά, οπότε ταιριάζαμε πολύ καλά μεταξύ μας, περνούσαμε πολύ καλά. 

Ήταν ο κορωνοϊός, οπότε μας ανάγκασε κατά κάποιον τρόπο να πρέπει να παίζουμε ο ένας με τον άλλον για τρεις μήνες, οπότε καταλήξαμε να έρθουμε πολύ κοντά και ήταν πολύ διασκεδαστικό».
 

Πηγή: skai.gr