«Άγρια Γη»: Ο Άρης ανακαλύπτει και άλλα μυστικά - Δείτε το trailer

Σήμερα στις 18:50, στον ΣΚΑΪ

Ο Στέφανος (Π. Σκαρμέας) δίνει στη Μυρτώ (Μ. Ζορμπά) ένα μικρό δώρο και την παροτρύνει να θυμηθεί. Εν τω μεταξύ, ο Άρης (Σ. Μιχαήλ) συνεχίζει να κοιτά τις φωτογραφίες του πατέρα του με την Όλγα (Ζ. Δούκα) και φοβάται μήπως η Ελπίδα (Π. Βιτετζάκη) είναι ετεροθαλής αδερφή του αν και ο Μιχάλης (Κ. Φαλελάκης) το αμφισβητεί σοβαρά. Η Όλγα αυξάνει τα μέτρα ασφαλείας, καθώς ο Τσακίρης (Ι. Σβιτάιλο) έχει δραπετεύσει, χωρίς να το πει αρχικά στον Γιώργο (Ο. Τζιόβας) που θυμώνει μόλις το ανακαλύψει.

Παράλληλα, η Ελπίδα λέει στον Αλέξη (Γ. Κοσκορέλλος) ότι βρήκαν το υλικό που κρατούσε ο Στέφανος από τις κάμερες και ότι τώρα δεν μπορεί άλλο να τον εκβιάζει. Ο Άρης ανακαλύπτει ότι η Όλγα έπεισε τη μητέρα του να της παραχωρήσει πληρεξούσιο κι έτσι κατάφερε να της πάρει το κτήμα. Αργότερα, συζητάει με την Ελπίδα για το φιλί που έδωσαν κι έρχονται πιο κοντά όταν τους βλέπει ο Στέφανος που απειλεί την Ελπίδα ότι θα χάσει τον Κωστή (Θ. ΜΠανούσης). Ο Άρης αποφασίζει να στείλει με mail το συμβόλαιο αγοράς του κτήματος στον Αντώνη (Χ. Στυλιανού) που δείχνει ότι η Όλγα είχε το 100% των μετοχών. Ο Αντώνης, αφού δει το εισερχόμενο, κοιτά την Όλγα, σαν να τη βλέπει για πρώτη φορά.

Ο χαρισματικός συνθέτης των μεγαλύτερων ελληνικών επιτυχιών Φοίβος υπογράφει τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού τίτλων αρχής της σειράς. Το ομώνυμο τραγούδι, που ερμηνεύει η ταλαντούχα Βίκυ Καρνέζη, κυκλοφορεί από τη Spicy.

Σήμερα στις 18:50, στον ΣΚΑΪ.

#AgriaGi

instagram.com/agriagi_skaitv.gr/

Πηγή: skai.gr