Ερωτευμένος ξανά ο Ράσελ Κρόου – Εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας με το νέο του αμόρε

Το ζευγάρι επιβεβαίωσε το φημολογούμενο εδώ και καιρό ειδύλλιό του με ένα φιλί στο γήπεδο του τένις τον Νοέμβριο του 2020

Ο 58χρονος Ράσελ Κρόου εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με τη νέα του φίλη, την 31χρονη Britney Theriot, στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Poker Face» στη Ρώμη. 

Ο σταρ του Χόλιγουντ, ο οποίος οριστικοποίησε το διαζύγιό του από την πρώην σύζυγό του, Ντανιέλ Σπένσερ, το 2018, δεν μπορούσε να σταματήσει να χαμογελά καθώς αγκαλιαζόταν με την 31χρονη στην προβολή.

Δείχνοντας κομψός με κοστούμι και μπλουζάκι, ο πατέρας δύο παιδιών τύλιξε στοργικά το χέρι του γύρω από τη μέση της Britney, ενώ και δύο χαμογελούσαν στους φωτογράφους. Το ζευγάρι δεν κρύβει πλέον τον έρωτά του. 

Η Αμερικανίδα σύντροφός του απέπνεε φινέτσα με ένα εμπριμέ φόρεμα σε γραμμή Α και μαύρες γόβες. Η Britney ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μια κομψή μαύρη βραδινή τσάντα και ένα χρυσό ρολόι χειρός.  

Το ζευγάρι επιβεβαίωσε το φημολογούμενο εδώ και καιρό ειδύλλιό του με ένα φιλί στο γήπεδο του τένις τον Νοέμβριο του 2020.

Πιστεύεται ότι γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Broken City» του Ράσελ το 2013, όταν η Britney εργαζόταν ακόμα ως ηθοποιός. Σύμφωνα με το «People», η Britney κατάγεται από τη Νέα Ορλεάνη της Λουιζιάνα και φοίτησε σε ιδιωτικό καθολικό λύκειο, όπου φοιτούσαν μόνο κορίτσια. Σπούδασε ηλεκτρολόγος μηχανικός στο Πανεπιστήμιο. Το ζευγάρι δεν έχει μιλήσει δημοσίως για το ειδύλλιό του, παρά το γεγονός ότι έχουν φωτογραφηθεί μαζί σε πολλές περιπτώσεις.

Πηγή: skai.gr
TAGS: ταινία