Κλείσιμο

Lili Reinhart: Προβληματικές οι δηλώσεις της Κιμ Καρντάσιαν για τα κορίτσια που έχουν πρόβλημα με το σώμα τους

Η Λίλι Ράινχαρτ ετοιμάζεται για τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν της σειράς «Riverdale» στον Καναδά

«Δεν είχα διαβάσει ποτέ Archie» παραδέχθηκε η ηθοποιός Λίλι Ράινχαρτ, η οποία έγινε διάσημη υποδυόμενη την Μπέτι, το καλό κορίτσι στη σειρά «Riverdale» εμπνευσμένη από τη σειρά κόμικ της Archie Comic Publications.

«Γνώριζα κάπως τα ονόματα Μπέτι και Βερόνικα, αλλά καθώς διάβαζα το σενάριο της σειράς «Riverdale», ήμουν σίγουρη ότι ο Άρτσι θα ήταν ένας υπερήρωας με ειδικές δυνάμεις. Συνέχισα να διαβάζω και να διαβάζω, περιμένοντας να εμφανιστούν αυτές οι δεξιότητες, αλλά δεν έγινε ποτέ. Μπερδεύτηκα» ανέφερε η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο περιοδικό W.

Η Λίλι Ράινχαρτ ετοιμάζεται για τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν της σειράς «Riverdale» στον Καναδά για τα οποία δήλωσε: «Θα υπάρξουν δάκρυα και γέλια την τελευταία μέρα. Μπορώ να φανταστώ το μέλλον μου, τα παιδιά μου να ρωτάνε για τη ζωή μου και εγώ θα τους δείχνω επεισόδια του "Riverdale"».

Πέρυσι, η Λίλι Ράινχαρτ ήταν παρούσα στο Met Gala στα γενέθλιά της. «Ήταν διασκεδαστικό» ανέφερε. «Αλλά δεν νομίζω ότι θα με καλέσουν ξανά» γέλασε.

«Είπα κάτι για ένα συγκεκριμένο άτομο με ένα συγκεκριμένο φόρεμα» τόνισε αναφερόμενη στα έντονα σχόλιά της σχετικά με τα 16 κιλά που η Κιμ Καρντάσιαν καυχιόταν ότι έχασε για να φορέσει φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε.

H Ράινχαρτ θεώρησε ότι οι δηλώσεις της Καρντάσιαν ήταν προβληματικές για τα νεαρά κορίτσια που αγωνίζονται για την εικόνα του σώματός τους.

Σε όλη την καριέρα της η Λίλι Ράινχαρτ, η οποία έχει 28,7 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, μιλά ειλικρινά για τη δική της ψυχική υγεία και τα προβλήματα άγχους και οι θαυμαστές της λατρεύουν την ειλικρίνειά της.

«Ποτέ δεν σκέφτομαι υπερβολικά αυτό που δημοσιεύω. Πρέπει να είναι μια αληθινή παρουσίαση του πώς νιώθω. Και αυτό θα το έλεγα είτε είχα 100 ακόλουθους είτε 100 εκατομμύρια» εξήγησε η ηθοποιός.

Πηγή: skai.gr