H Nicki Minaj ντύθηκε sexy Σταχτοπούτα και μας άφησε άφωνους – Δείτε φωτογραφίες

Η Νίκι Μινάζ πόζαρε με ένα baby blue φόρεμα από τούλι με ουρά γοργόνας, αλλά έβαλε και μια πονηρή πινελιά στο κοστούμι της 

Η Nicki Minaj επέλεξε για το Halloween να ντυθεί Σταχτοπούτα, αλλά, μάλλον, ξέχασε να καλύψει ένα σημείο του σώματός της. Μάλιστα, η τραγουδίστρια ήταν τόσο ενθουσιασμένη με την αμφίεσή της, που «ανέβασε» και φωτογραφίες στο Instagram, για να μην χάσουν οι followers το υπερθέαμα… 

Η Νίκι Μινάζ πόζαρε με ένα baby blue φόρεμα από τούλι με ουρά γοργόνας, αλλά έβαλε και μια πονηρή πινελιά στο κοστούμι, όπως θα δείτε, με δύο μεγάλα κοψίματα στην πλάτη, για να αποκαλύψει τα καλλίγραμμα οπίσθιά της.

H  Nicki Minaj ως Σταχτοπούτα

Εκτός από τη δημιουργική προσθήκη της, που αποκάλυπτε τα οπίσθια, η υπόλοιπη εμφάνισή της αντανακλούσε τον χαρακτήρα της Disney, καθώς φορούσε έναν πλούσιο ξανθό κότσο με αφέλειες, μια υπέροχη λαμπερή κορδέλα και πόζαρε μπροστά από ένα γυάλινο γοβάκι. 

«Και καθώς άκουσε τους ψιθύρους... η Chunderella χαμογέλασε. Οι άσχημες/κακές ετεροθαλείς αδελφές είχαν κάθε δικαίωμα να τσακώνονται. Εξάλλου, βαθιά μέσα τους... ήξεραν... ότι δεν θα τους ταίριαζαν ποτέ τα γυάλινα γοβάκια. Τέλος», έγραψε η ίδια. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@nickiminaj)

Η σταρ συμπλήρωσε την εμφάνισή της με ασορτί baby blue γάντια και μαύρο σατέν τσόκερ.  

H  Nicki Minaj ως Σταχτοπούτα

H  Nicki Minaj ως Σταχτοπούτα

Πηγή: skai.gr