Κλείσιμο

Ο Λάκης Γαβαλάς θα ήθελε να γίνει μπαμπάς – Έχει φάει «χυλόπιτα» από άνδρα

Για τον χαρακτήρα του και τις μαύρες στιγμές που πέρασε ο Λάκης Γαβαλάς ανέφερε ότι έχουν πέσει πολλές φορές από τα μάτια του αληθινά δάκρυα

Ο αγαπημένος Λάκης Γαβαλάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Night Out» και μίλησε για τις πιο έντονες στιγμές της ζωής του. 

Πιο συγκεκριμένα, ο σχεδιαστής μόδας ανέφερε αρχικά τις σκέψεις του γύρω από το ανδρικό και γυναικείο φύλο: «Για εμένα δεν υπάρχει φύλο. Εγώ, ας πούμε, έχω αγαπήσει τις γυναίκες περισσότερο από τους άνδρες τους και έχω φάει χυλόπιτα από άνδρα, που θα γούσταρα να είμαι μαζί του».

Για τον χαρακτήρα του και τις μαύρες στιγμές που πέρασε ο Λάκης Γαβαλάς επισήμανε: «Έχουν πέσει πολλές φορές από τα μάτια μου αληθινά δάκρυα, γιατί με έχουν κάνει πολλοί άνθρωποι να κλάψω και οι περισσότεροι από κακία, από ανταγωνισμό θα πω, αν και εγώ δεν μπαίνω σε ανταγωνισμό. Έχω κλάψει πικρά. Είμαι άνθρωπος που συγκινείται, δεν είμαι ατσάλινος». 

Ο ίδιος μίλησε και για την επιθυμία του να αποκτήσει παιδιά: «Θα ήθελα να γίνω πατέρας. Στη γειτονιά έχουμε ένα εστιατόριο. Ένας από τους σερβιτόρους έκανε ένα παιδάκι, το οποίο είναι 6 μηνών. Όταν το είδα, είπα από μέσα μου πόσο θα ήθελα να έχω δύο, τρία τέτοια παιδιά, όμως τα παιδιά πρέπει να γίνονται στην τάδε ηλικία και με τάδε προϋποθέσεις και συγκυρίες, επειδή αυτά τα παιδιά θα ζήσουν σε έναν κόσμο πολύ διαφορετικό, εξελιγμένο. Θέλουν και άλλα εφόδια και τώρα σε αυτή την ηλικία ούτε που το σκέφτομαι», ανέφερε με νόημα ο Λάκης Γαβαλάς

Πηγή: skai.gr