Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν αντέχει την ακαταστασία και το κάπνισμα του Μπεν Άφλεκ - Τα πρώτα «μαύρα σύννεφα» μετά τον γάμο τους

Το ζευγάρι είχε κάποιους καβγάδες και διαφωνίες, με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να φύγει προσωρινά από το σπίτι

Η Τζένιφερ Λόπεζ απαιτεί από τον Μπεν Άφλεκ συγκεκριμένους όρους για να ζήσουν μαζί, όπως γράφουν αρκετά διεθνή ΜΜΕ. Αν και φαινόταν ότι αυτός ο παραμυθένιος γάμος θα είχε αίσιο τέλος, ίσως τελικά να μην έχει… 

Δύο γάμοι, πολλά ταξίδια και αρκετές κοινές φωτογραφίες προμήνυαν έναν κινηματογραφικό έρωτα. Ωστόσο, όπως λένε πολλοί ότι ο «έρωτας σκοτώνει την αγάπη», φαίνεται ότι ισχύει και στην περίπτωση του συγκεκριμένου ζευγαριού. 

Σχεδόν ένα μήνα μετά τον γάμο τους στη Τζόρτζια, άρχισαν οι εικασίες για πιθανό χωρισμό του ζευγαριού και πριν από λίγες εβδομάδες σταμάτησαν να μένουν μαζί. Η τραγουδίστρια ήθελε να ικανοποιεί τον σύζυγό της, όπως γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ, με κάθε τρόπο, κρατώντας τον απασχολημένο και με διάφορα χόμπι στο σπίτι.

Το κάπνισμα και η ακαταστασία, οι λόγοι... 
Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν ήθελε να χωρίσει και έκανε τα πάντα για να τα καταφέρει, αλλά δεν άντεξε. Ο καπνός και η ακαταστασία είναι οι βασικοί λόγοι, καθώς ο Μπεν Άφλεκ μπορούσε να καπνίζει όλη μέρα, το ένα τσιγάρο μετά το άλλο, και η διάσημη τραγουδίστρια κυριολεκτικά απεχθάνεται το κάπνισμα. Επιπλέον, αφήνει τα πράγματά του παντού, χωρίς να μαζεύει ούτε ένα πιάτο.

Μπροστά σε αυτή την κατάσταση, οι δυο τους είχαν κάποιους καβγάδες και διαφωνίες, με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να φύγει προσωρινά από το σπίτι.

Με τα πνεύματα να έχουν ηρεμήσει, η τραγουδίστρια είναι διατεθειμένη να συγχωρήσει τον σύζυγό της αν αλλάξει τις «κακές συνήθειες». Από την πλευρά του, ο Άφλεκ είναι πρόθυμος να αλλάξει εντελώς τη συμπεριφορά του και να επιστρέψει να ζήσει με τη γυναίκα και τα παιδιά του.

Πηγή: skai.gr