Κλείσιμο

The Voice: Η καντάδα του Πάνου Μουζουράκη για τα μάτια της νέας... «Καλομοίρας»!

Αν τα κατάφερε βέβαια ο Σταύρος, τι να πει κι η Anna Kostakis!

Το πιο επιτυχημένο, ανατρεπτικό και όμορφο μουσικό talent show της ελληνικής τηλεόρασης επέστρεψε για άλλη μια Κυριακή, με φωνές που δημιούργησαν κρότο και μεγάλες κόντρες ανάμεσα στους τέσσερις κριτές.

Σεφτέ έκανε ο μόλις 16 ετών Σταύρος Σταυρινίδης που κάθε άλλο παρά... ψαρωμένος αποδειχθηκε!

Ερμήνευσε το "Black Velvet", κερδίζοντας τον Πάνο Μουζουράκη, ο οποίος προσπάθησε διακαώς να τον ακούσει να ερμηνεύει όπερα, δεχόμενος όμως συνεχόμενες... χυλόπιτες από τον νέο παίκτη του, προμηνύοντας ένα εκρηκτικό δίδυμο!

Αν τα κατάφερε βέβαια ο Σταύρος, τι να πει κι η Anna Kostakis!

Η Ελληνοαμερικανίδα εντυπωσίασε τους κριτές με το "Make you Feel my Love" και ο Πάνος Μουζουράκης το έκανε πράξη, κάνοντας... καντάδα, προκειμένου να κερδίσει την καρδιά της. Την έπεισε όμως;

Η Φωτεινή Σοφοκλέους από την άλλη τραγούδησε "Εν Λευκώ" και είδε την καρέκλα του Κωνσταντίνου Αργυρού να γυρίζει. Μάλιστα, αμέσως μετά ο Σάκης Ρουβάς παραδέχθηκε το λάθος του, με την Έλενα Παπαρίζου να τον δικαιολογεί, λέγοντας πως... φτερνίστηκε!

Όταν βέβαια άκουσαν την φωνή της Εύης Κοκόλη, μάλλον άφησαν τις αλλεργίες τους στην άκρη. 

Η 19χρονη όχι μόνο ανάγκασε όλους τους κριτές να γυρίσουν, αλλά είδε τον Πάνο Μουζουράκη να μπλοκάρει τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος κατέληξε να βγάζει... selfies όσο οι υπόλοιποι διεκδικούν την Εύη.

Ο Γιάννης Μυτιληναίος μας γύρισε πίσω στο χρόνο με το "Μυστικέ μου Έρωτα"  και μάλλον έκανε κριτές και κοινό να τον ερωτευτούν, αν κρίνουμε από την αντίδραση τους. 

Ο 35χρονος επέλεξε με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο τον Κωνσταντίνο Αργυρό, με τον οποίο και τραγούδησε.

Η λαϊκή Βασιλική Κάφκα μας μεράκλωσε με την "Μπανιστηρτζού", όμως ο Πάνος Μουζουράκης χρειάστηκε να την ακούσει να... ραπάρει για να πατήσει το πολυπόθητο κουμπί!

Έπειτα, προσπάθησε να κάνει μια εναλλακτική κριτική στην 28χρονη, μπερδεύοντας τόσο την ίδια, όσο και μάλλον τον ίδιο με τις επιστημονικές θεωρίες του.

Η 18χρονη Σταυρούλα Πράσινου πέρασε πριν λίγους στη Νομική και έψαχνε στο "The Voice" την λύση στο δίλημμα: Δικηγορική ή τραγούδι. Μετά από δύο λεπτά ερμηνείας, είχε λάβει την απάντηση που έψαχνε.

Οι τέσσερις καρέκλες γύρισαν οι κριτές πάλεψαν με νύχια και με δόντια για τα μάτια της. Εν τέλει, παρά τα γοητευτικά λόγια των τριών ανδρών, η Σταυρούλα επέλεξε την μόνη γύναικα, πηγαίνοντας στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Δείτε πως διαμορφώθηκαν οι τέσσερις ομάδες μετά το τέλος του επεισοδίου:


 
 

Πηγή: skai.gr