Jennifer Lawrence: Με τους συμπρωταγωνιστές μου στα «Hunger Games» πίναμε ουίσκι και «φτιαχνόμασταν»

«Η πεθερά μου θα το λατρέψει αυτό. Δεν το κάνω πια, είμαι μαμά!», είπε η ηθοποιός αστειευόμενη 

Η διάσημη ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς προχώρησε σε αποκαλύψεις για το τι γινόταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των ταινιών «Hunger Games». Πιο συγκεκριμένα, η Λόρενς μίλησε για τη «μεγάλη της ζωή», πίνοντας ουίσκι με τους συμπρωταγωνιστές της, ενώ, όπως παραδέχτηκε η ίδια, «φτιαχνόντουσαν». 

Η 33χρονη ηθοποιός δήλωσε στους «New York Times»: «Τα αγόρια και εγώ πηγαίναμε πάντα πίσω στο ξενοδοχείο μας και απλά πίναμε ουίσκι και φτιαχνόμασταν». 

Εμφανιζόμενη να αστειεύεται για την παράλειψή της πρόσθεσε: «Η πεθερά μου θα το λατρέψει αυτό. Δεν το κάνω πια, είμαι μαμά!».

Η Λόρενς είχε αναλάβει τον ρόλο της φλογερής Κάτνις Έβερντιν στις δυστοπικές ταινίες περιπέτειας επιστημονικής φαντασίας «The Hunger Games» («Αγώνων Πείνας», βασισμένες στα μυθιστορήματα της Σουζάν Κόλινς.

Οι ταινίες, οι οποίες κυκλοφόρησαν από το 2012 έως το 2015, «ήταν φανταστικές», είπε, προσθέτοντας: «Το μόνο πράγμα που με έβαλε σε σκέψεις ήταν το πόσο διάσημη θα με έκανε».

Ωστόσο, η Λόρενς σημείωσε ότι θα είναι πάντα δεμένη με τον χαρακτήρα της Κάτνις Έβερντιν. Όπως ανέφερε, «επιτέλους δεν φοβάμαι πια τα 13χρονα, γιατί δεν έχουν ιδέα ποια είμαι πλέον. Μπορώ να καταλάβω ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά από τις αλληλεπιδράσεις μου στον πραγματικό κόσμο, μόνο από τον τρόπο που μπορώ να κινηθώ στη ζωή», πρόσθεσε. 

Το prequel της ταινίας «Hunger Games», «The Ballad Of Songbirds & Snakes», έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2023 και η τελευταία ενημέρωση για τα γυρίσματα δείχνει ότι θα τηρηθεί αυτή η ημερομηνία. 

Η επερχόμενη ταινία πρόκειται να εξερευνήσει μια ιστορία, που διαδραματίζεται 64 χρόνια πριν από τους «Αγώνες Πείνας» της Jennifer Lawrence, με την ταινία να επικεντρώνεται κυρίως στον νεότερο Coriolanus Snow, ο οποίος είναι ο μελλοντικός πρόεδρος (και κακός δικτάτορας) του Panem. 

Η ταινία διαθέτει ένα εξαιρετικό καστ. Ενώ η Lionsgate κυκλοφόρησε προηγουμένως το πρώτο teaser trailer, προσκαλώντας τους οπαδούς να «επιστρέψουν στα παιχνίδια το 2023», οι λεπτομέρειες σχετικά με την παραγωγή του έχουν κρατηθεί αυστηρά μυστικές.  

Πηγή: skai.gr