«Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου»: Δύο συνάδελφοι θα αντιμετωπίσουν στα ίσα τις αήττητες ξαδέρφες - Δείτε το trailer

Καθημερινά στις 17.30 στον ΣΚΑΪ

Τα μαγειρικά ζευγάρια γράφουν τη δική τους… ιστορία, στην κουζίνα του «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου». Οι ξαδέρφες Βικτώρια και Ντιάνα φαίνεται ότι δεν έχουν ολοκληρώσει τη δική τους, αφού μετά από 7 συνεχόμενες νίκες, βρίσκονται στο πλατό της εκπομπής για 8η φορά.

Ο Μάρκος Σεφερλής υποδέχεται το σημερινό αντίπαλο ζευγάρι, τον Γιώργο και τη Βιβιάννα, που θα ανταγωνιστούν στα ίσα με τα δύο κορίτσια – τουλάχιστον στις φωνές και την ένταση. Για τη νοστιμιά του πιάτου τους, θα αποφασίσει ο μοναδικός Έκτορας Μποτρίνι.

Δείτε το trailer:

Οι ξαδέρφες Βικτώρια και Ντιάνα, αυτή τη φορά θα μαγειρέψουν «στριφογυριστές μελιτζάνες με κιμά και σως γιαουρτιού». Οι αντίπαλοί τους, Γιώργος και Βιβιάννα είναι δύο καλοί φίλοι και συνάδελφοι με καλή χημεία μεταξύ τους και ιδιαίτερο χιούμορ. Η Βιβιάννα θα μας δείξει τις μαγειρικές της ικανότητες, μαγειρεύοντας «παραδοσιακό γαύρο πυργιώτικο με ρύζι και σαλάτα μπρόκολο», ακολουθώντας τις οδηγίες του Γιώργου.

Η μα​μά μου μαγειρεύει καλύτερα από την δική σου

Άραγε, η Ντιάνα με τη Βικτώρια θα κερδίσουν και θα φτάσουν στο μεγάλο ποσό των 8.000 ευρώ ή θα βρουν τον δάσκαλό τους στα πρόσωπα της Βιβιάννας και του Γιώργου; Ο μόνος που μπορεί να απαντήσει σ’ αυτή τη δύσκολη ερώτηση είναι ο Έκτορας…

Η μα​μά μου μαγειρεύει καλύτερα από την δική σου

«Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ»
Καθημερινά στις 17.30 στον ΣΚΑΪ

#MyMomCooksBetterGR
www.instagram.com/mymomcooksgr/

Πηγή: skai.gr