Ο Τομ Μπρέιντι έβγαλε τη βέρα του μετά τις φήμες ότι η Ζιζέλ τον αφήνει επειδή δεν κάνουν σεξ

Ο φωτογραφικός απαθανάτισε τον Τομ Μπρέιντι μόνο του το βράδυ της Παρασκευής στη Νέα Υόρκη

Ο Τομ Μπρέιντι εθεάθη χωρίς τη βέρα του καθώς έβγαινε από το ξενοδοχείο του πριν από τον αγώνα με τους Tampa Bay Buccaneers το βράδυ της Κυριακής στην Πενσυλβάνια. 

Η επιλογή του 45χρονου να αφήσει αυτό το σημαντικό κόσμημα στο σπίτι έρχεται καθώς οι φήμες περί διαζυγίου με τη σύζυγό του, Ζιζέλ, δεν έχουν έως τώρα διαψευστεί από κανέναν. 

Ο φωτογραφικός απαθανάτισε τον Τομ Μπρέιντι μόνο του το βράδυ της Παρασκευής στη Νέα Υόρκη, σε ένα γάμο-έκπληξη του ιδιοκτήτη των Patriots, Robert Kraft, με την Dana Blumberg.

«Υπήρξαν προβλήματα στον γάμο του λόγω της απόφασής του να αποσυρθεί. Η Ζιζέλ ήταν πάντα αυτή με τα παιδιά», αναφέρουν άνθρωποι, που βρίσκονται στο περιβάλλον του ζευγαριού. «Είχαν συμφωνήσει ότι θα αποσυρθεί για να επικεντρωθεί στην οικογένεια, αλλά μετά άλλαξε γνώμη».

Άλλη πηγή επισημαίνει ότι η Ζιζέλ έχει τελειώσει με τον γάμο τους. «Ήταν αναστατωμένη γι' αυτό για πολύ καιρό και είναι ακόμα δύσκολο, αλλά νιώθει ότι πρέπει να προχωρήσει. Δεν πιστεύει ότι ο γάμος της μπορεί να ‘’σωθεί’’». 

Ο Μπρέιντι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τη Ζιζέλ το 2009. Τα περισσότερα από τα δημοσιεύματα θεωρούν ως βασική αιτία του χωρισμού τους, την καριέρα του Τομ Μπρέιντι, μιας και ο ίδιος είχε υποσχεθεί να την εγκαταλείψει και να αφοσιωθεί στην οικογένειά του, κάτι που δεν συνέβη. Αυτό ήθελε η Ζιζέλ, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της επισήμανε την προσφορά της στην οικογένειά της και τον άνδρα της.

Παρόλα αυτά και σύμφωνα με το «RadarOnline», άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού αποκάλυψαν ότι Μπρέιντι και Ζιζέλ είχαν πιο σημαντικούς λόγους να χωρίσουν, όπως η ανύπαρκτη ερωτική τους ζωή.

«Αυτός ο γάμος έχει γίνει κρύος σαν πάγος», είπε άτομο από το περιβάλλον του Μπρέιντι και πρόσθεσε: «Η Ζιζέλ είναι ένα σούπερ μοντέλο από τη Βραζιλία με σούπερ σεξουαλικές ορμές και έχει πει στους φίλους της ότι χρειάζεται περισσότερα από τον σύζυγό της». 
 

Πηγή: skai.gr