Κλείσιμο

Η αστεία τηλεοπτική εμφάνιση του πρίγκιπα Χάρι: Τον «περιφρονούν» και αποθεώνουν τον Τομ Χανκς - Δείτε βίντεο

Μετά το σάλο που προκάλεσε η αυτοβιογραφία του με δεκάδες αποκαλύψεις ο πρίγκιπας Χάρι σε νέα τηλεοπτική του εμφάνιση δεν διστάζει να τρολάρει τον εαυτό του.

Παρά το σάλο που προκάλεσε η αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι με τον τίτλο «Spare» που περιλάμβανε αρκετές αποκαλύψεις για τις σχέσεις του με τα βασιλικά μέλη και το πάλατι ο ίδιος όχι μόνο δεν πτοείται αλλά αυτοτρολάρεται.

Σε promo βίντεο από την πασίγνωστη εκπομπή Late Show του Στίβεν Κόλμπερτ, όπου παραβρέθηκε μαζί με τον χολυγουντιανό σταρ Τομ Χανκς εμφανίζεται ο Κόλμπερτ να παριστάνει τον επικεφαλής εθιμοτυπίας περιμένοντας αγχωμένος τον καλεσμένο του, με κόκκινο χαλί, έχοντας πίσω του μια μπάντα έτοιμη να αποδώσει τιμές. Εμφανίζεται ασθμαίνων ένας συνεργάτης του φωνάζοντας «έρχεται!«. Ο Κόλμπερτ στέκεται προσοχή, η μπάντα παιανίζει και εμφανίζεται ο πρίγκιπας Χάρι. «Δεν είναι ανάγκη Στίβεν, ευχαριστώ» λέει και ο Κόλμπερτ του απαντά αγριεμένος: «Τι λες; Δεν είναι για σένα, φύγε από τη μέση!»

Στο σημείο αυτό εμφανίζεται ο Τομ Χανκς χαμογελαστός. «Επέστρεψα, πού είναι η υποδοχή μου;» αναρωτιέται. Η μπάντα παιανίζει ξανά, ο Κόλμπερτ τον χαιρετά σε στάση προσοχής και ο πρίγκιπας Χάρι... τον ραίνει με άνθη.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: skai.gr