Gloria Estefan: Με την οικογένειά της δημιούργησαν το πρώτο τους χριστουγεννιάτικο άλμπουμ - Πάρτε μια γεύση

Πρόκειται για ένα εορταστικό άλμπουμ που η τραγουδίστρια ηχογράφησε με τον 10χρονο εγγονό της Σάσα και την κόρη της Έμιλι

Για την Γκλόρια Εστέφαν, το να μπει στο στούντιο ηχογράφησης με την οικογένειά της για να δημιουργήσουν το πρώτο τους χριστουγεννιάτικο άλμπουμ ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Μιλώντας στο αμερικανικό περιοδικό «People» για το «Estefan Family Christmas», ένα εορταστικό άλμπουμ που ηχογράφησε με τον 10χρονο εγγονό της Σάσα και την κόρη της Έμιλι, η Κουβανή τραγουδίστρια αποκάλυψε πώς έγινε η διασκεδαστική ηχογράφηση και γιατί θα το αγαπά για πάντα.

«Πάντα την Ημέρα των Ευχαριστιών την γιορτάζουμε στο σπίτι μου. Και από τότε που ο Σάσα ήταν μικρός, του άρεσε να οργανώνει μικρές παραστάσεις για την οικογένεια μετά το δείπνο», είπε η τραγουδίστρια. «Θα έπαιζα κιθάρα. Η Έμιλι θα έπαιζε είτε κιθάρα είτε πιάνο. Το 2019 τους είπα: "Ξέρετε τι; Ας κάνουμε κάτι διαφορετικό φέτος. Ας γράψουμε ένα σύντομο ρεφρέν και μετά ο Σάσα θα πάρει το μικρόφωνο και θα το περάσει από τα μέλη της οικογένειας και μπορούν να πουν για τι είναι ευγνώμονες"».

«Το 2021, ο Σάσα μου είπε: "Νομίζω ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με τη φωνή μου όταν προσπαθώ να τραγουδήσω ψηλότερες νότες". Και σκέφτηκα, "Ω, ήρθε, το τρένο της εφηβείας". Και εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα ότι θα ήταν πραγματικά υπέροχο να αιχμαλωτίσω την παιδική του φωνή» πρόσθεσε.

Και συνέχισε: «Λοιπόν, πήγα [στα μέλη της οικογένειάς μου] και τους είπα: "Τι θα λέγατε να κάνουμε έναν χριστουγεννιάτικο δίσκο, ώστε να μπορούμε να μοιραστούμε τις μικρές μας χριστουγεννιάτικες παραστάσεις με όλους τους άλλους, αλλά επαγγελματικά και με ωραίο τρόπο;" Και το αγάπησαν».

Ο δίσκος 17 κομματιών, με τραγούδια στα αγγλικά και στα ισπανικά, περιλαμβάνει ένα πρωτότυπο κομμάτι που ονομάζεται «Thankful», το οποίο είναι εμπνευσμένο από την παράδοση της Ημέρας των Ευχαριστιών.

«Ήταν υπέροχο. Περάσαμε μερικούς μήνες μαζί στο στούντιο. Ο Σάσα έμαθε πολλά. Έμενε μαζί μου όλη την ώρα, ακόμα και όταν ήμουν εκεί μέχρι τις 2:00 ή 3:00 το πρωί», είπε.

Η ερμηνεύτρια έπεισε ακόμα και τον σύζυγό της Εμίλιο, να τραγουδήσει ένα ντουέτο με τον Σάσα στο άλμπουμ, κάτι που δεν είχε ξανακάνει - και πιθανότατα δεν θα το ξανακάνει.

«Ήταν ενθουσιασμένος γι' αυτό. Λοιπόν, αυτό για το οποίο δεν ενθουσιάστηκε αργότερα ήταν ότι ήμουν εγώ η παραγωγός, γιατί πάντα είναι από την άλλη πλευρά και λέει αυτός σε όλους τι να κάνουν», πρόσθεσε.

Πηγή: skai.gr