«Γλυκάνισος»: Η εμφάνιση της Ελεάνας προκαλεί αναστάτωση - Δείτε το τρέιλερ

Απόψε στις 21:00 στον ΣΚΑΪ

Η εμφάνιση της Ελεάνας προκαλεί αναστάτωση στα νέα επεισόδιο του «Γλυκάνισου» απόψε στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Δείτε το απόσπασμα:
 

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 11

Η Ραζάν (Ε. Πιερίδου) μετά το φιλί με τον Στρατή (Γ. Παπαγεωργίου), βρίσκεται σε πανικό.

Γλυκάνισος

Ο Στρατής της ανακοινώνει ότι ετοιμάζει την ταβέρνα γι’ αυτήν ενώ ο Έκτορας (Α. Σταματάκης) ανακοινώνει την απόφασή του να παντρευτεί την Ανθή (Α. Ιωαννίδου), στην οικογένειά του.

Γλυκάνισος

Η Ραζάν λέει στη γιαγιά της και στον Καρίμ (Χ. Κοντογιώργης), ότι ο Στρατής της ανοίγει ταβέρνα και ότι θέλει να μείνουν στη Μυτιλήνη.

Γλυκάνισος

Έπειτα από αυτό, ο Καρίμ πάει να βρει τον Στρατή, για να του μιλήσει σχετικά με την ταβέρνα της Ραζάν.

Παράλληλα, ο Μπίλι (Κ. Μουταφτσής) πιέζει τον Πωλ (Δ. Αποστολόπουλος) να πάει να βρει τον Καρίμ, να του πει ότι ο Στρατής θέλει να του «φάει» τη γυναίκα. Ένας αναπάντεχος επισκέπτης όμως, θα αλλάξει τα πλάνα όλων.

Γλυκάνισος

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12

Αφού διέλυσε τη χαρά, για το άνοιγμα της ταβέρνας η Ελεάνα (Ε. Δημητροπούλου), επιστρέφει στο σπίτι των Δεμίρηδων και τηλεφωνεί στον Αντρέα (Α. Αλεξίου), ο οποίος την ενημερώνει, ότι καταφθάνει στο νησί σύντομα.

Γλυκάνισος

Κι ενώ ο Στρατής (Γ. Παπαγεωργίου) εξηγεί στη Ραζάν (Ε. Πιερίδου) ότι ο γάμος του με την Ελεάνα είναι πλέον τυπικός, εκείνη αισθάνεται προδομένη.

Γλυκάνισος

Έπειτα από μερικά ποτά, ο Ραφαήλ (Α. Γιαννακός) δέχεται την πρόσκληση της Αλίκης (Μ. Μαρνέλη) για ένα τελευταίο ποτό στο σπίτι της, που θα είναι η αρχή μιας ερωτικής βραδιάς μεταξύ τους.

Γλυκάνισος

Παράλληλα, ο Θανάσης (Α. Κοντόπουλος) ενημερώνει τον Άγγελο (Β. Αθανασόπουλος) και τη Μαργαρίτα (Θ. Βοσταντζόγλου), ότι το DNA από τα νύχια του Αμπντούλ είναι των δυο ανδρών που βρέθηκαν μαχαιρωμένοι.

Γλυκάνισος

Κι ενώ ο Έκτορας (Α. Σταματάκης) με την Ανθή (Α. Ιωαννίδου) πάνε να αγοράσουν βέρες, η Χρυσάνθη (Α. Αλεξοπούλου) δείχνει στον άντρα της τη φωτογραφία με το φιλί του Στρατή με τη Ραζάν, που είχε βγάλει έξω από την ταβέρνα.

Γλυκάνισος

#glykanisos

instagram.com/glykanisos/

Πηγή: skai.gr