Bugatti: Φτιάχνει ουρανοξύστη 42 ορόφων στο Ντουμπάι – Δείτε video και φωτογραφίες

Θα διαθέτει 171 διαμερίσματα στα οποία οι δημιουργοί αναφέρονται ως Riviera Mansions και 11 ρετιρέ, τα οποία έχουν ονομάσει Sky Mansion Penthouses

Τα σχέδια για ουρανοξύστη 42 ορόφων στο Ντουμπάι έδωσε στη δημοσιότητα η Bugatti. Δημιουργημένος σε συνεργασία με την τοπική εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων Binghatti, ο Bugatti Residences σηματοδοτεί την πλέον πρόσφατη κίνηση στον τομέα κατοικιών από κατασκευάστρια εταιρεία πολυτελών αυτοκινήτων καθώς έχει προηγηθεί η Bentley με ουρανοξύστη 61 ορόφων στη Miami Beach και η Aston Martin η οποία σχεδίασε μια όλο γωνίες μαύρη κατοικία στη Νέα Υόρκη.

Ουρανοξύστης στο Ντουμπάι

 
Προορισμένος να κατασκευαστεί στην περιοχή Business Bay, ο ουρανοξύστης θα έχει ελικοειδές σχήμα με μπαλκόνια γύρω γύρω, σε όλα τα επίπεδα. Θα διαθέτει 171 διαμερίσματα στα οποία οι δημιουργοί αναφέρονται ως Riviera Mansions και 11 ρετιρέ, τα οποία έχουν ονομάσει Sky Mansion Penthouses. Τόσο το σχήμα του κτιρίου όσο και τα εσωτερικά αντλούν από την κληρονομιά της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, η οποία ιδρύθηκε το 1909.

 
«Γνωστές λόγω της σταθερής και ασυμβίβαστης αφοσίωσής τους προς την αριστεία, οι Bugatti και Binghatti - δύο φίρμες με όραμα - αποκάλυψαν την πρώτη συνεργασία τους: μια πρωτοπόρα ανάπτυξη ακινήτων στην καρδιά του Ντουμπάι», είπαν από την αυτοκινητοβιομηχανία. Το συγκρότημα θα περιλαμβάνει ιδιωτικό σπα, λέσχη και μια «παραλία εμπνευσμένη από τη Ριβιέρα». Σύμφωνα με τις Bugatti και Binghatti, σε όλον τον σχεδιασμό θα ενσωματωθεί η αισθητική της Γαλλικής Ριβιέρας. 

Ουρανοξύστης στο Ντουμπάι

Ουρανοξύστης στο Ντουμπάι

Ουρανοξύστης στο Ντουμπάι

Ουρανοξύστης στο Ντουμπάι

Ουρανοξύστης στο Ντουμπάι

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ