Arnold Schwarzenegger: Αναλαμβάνει δράση για την κλιματική αλλαγή - «Πρόκειται για ρύπανση που σκοτώνει»

Στις 7 Ιουνίου, στο Netflix, θα κάνει πρεμιέρα το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Άρνολντ, το οποίο θα ξεκινά από το πώς μεγάλωσε στην Αυστρία μέχρι την καριέρα του στο bodybuilding και την υποκριτική

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ αναλαμβάνει δράση για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, αλλά πρώτα πιστεύει ότι θα πρέπει ο όρος να επαναδιατυπωθεί.
   
«Όσο συνεχίζουμε να μιλάμε για την παγκόσμια κλιματική αλλαγή, δεν πρόκειται να οδηγηθούμε πουθενά. Επειδή κανείς δεν το κατανοεί», είπε μιλώντας στο Sunday Morning του CBS News.

Και πρόσθεσε: «Λοιπόν, το θέμα μου είναι, ας πάμε να το επαναδιατυπώσουμε και να το επικοινωνήσουμε διαφορετικά και να πούμε πραγματικά στους ανθρώπους ότι μιλάμε για ρύπανση. Η ρύπανση δημιουργεί κλιματική αλλαγή και η ρύπανση σκοτώνει».

Νωρίτερα αυτό τον μήνα, ο ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια παρουσίασε την Αυστριακή Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής στη Βιέννη, της οποίας οικοδεσπότης είναι εδώ και επτά χρόνια. Η σύνοδος κορυφής πραγματοποιείται με στόχο τη μείωση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής.

«Είμαι σε μια αποστολή να πάω και να μειώσω τα αέρια του θερμοκηπίου παγκοσμίως», είπε. «Επειδή μου αρέσει να έχω ένα υγιές σώμα και μια υγιή Γη. Γι' αυτό παλεύω. Και αυτή είναι η σταυροφορία μου», πρόσθεσε.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του στο CBS ο Σβαρτσενέγκερ μίλησε και για την κωμική σειρά δράσης του Netflix, FUBAR, όπου υποδύεται τον πράκτορα της CIA Λουκ Μπράνερ. Στις 7 Ιουνίου, στο Netflix θα κάνει πρεμιέρα το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Άρνολντ, το οποίο θα ξεκινά από το πώς μεγάλωσε στην Αυστρία μέχρι την καριέρα του στο bodybuilding και την υποκριτική, καθώς και τη συμμετοχή του στην πολιτική, ενώ θα γίνονται αναφορές και στην πρωσική του ζωή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ