Κλείσιμο

Συνέχεια στο σίριαλ... Η Άμπερ Χερντ κατέθεσε έφεση για την πολύκροτη δίκη με τον Τζόνι Ντεπ

Υπενθυμίζεται πως την 1η Ιουνίου το δικαστήριο είχε δικαιώσει τον Ντεπ σε τρία από τα σημεία της αγωγής του και του επιδίκασαν συνολικά ποσό ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η δικαστική διαμάχη μεταξύ Άμπερ Χερντ και του πρώην συζύγου της Τζόνι Ντεπ, φαίνεται πως θα έχει συνέχεια.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα η διάσημη ηθοποιός κατέθεσε έφεση κατά της ετυμηγορίας στην πολύκροτη δίκη για τη συκοφαντική δυσφήμιση του Τζόνι Ντεπ.

Άλλωστε το είχε προαναγγείλει και το πρωί της Πέμπτης οι δικηγόροι της κατέθεσαν έφεση στο Περιφερειακό Δικαστήριο της Κομητείας Φέρφαξ.

«Πιστεύουμε ότι το δικαστήριο έκανε λάθη που εμπόδισαν μια δίκαιη ετυμηγορία σύμφωνα με την Πρώτη Τροποποίηση. Ως εκ τούτου, ασκούμε έφεση κατά της ετυμηγορίας», δήλωσε εκπρόσωπος της Άμπερ Χερντ.

Υπενθυμίζεται πως την 1η Ιουνίου το δικαστήριο είχε δικαιώσει τον Ντεπ σε τρία από τα σημεία της αγωγής του και του επιδίκασαν συνολικά ποσό ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων. Το δικαστήριο του Φέρφαξ μείωσε το ποσό στα 10,4 εκατομμύρια.

Ταυτόχρονα, οι ένορκοι έκριναν ότι ο Ντεπ δυσφήμισε την Άμπερ Χερντ, στην οποία επιδίκασαν αποζημίωση ύψους 2 εκατομμυρίων.

Πηγή: skai.gr