Νόιερ: Ταξιτζής έκανε 120 χλμ. για να του επιστρέψει το πορτοφόλι του - Εκείνος του έδωσε... μια φανέλα

«Δεν είχε ούτε ένα ευχαριστήριο σημείωμα. Τα τέσσερα παιδιά μου με κορόιδευαν. Μια τεράστια απογοήτευση», ανέφερε ο οδηγός

Ο Μάνουελ Νόιερ πήρε ένα ταξί από το κέντρο του Μονάχου με προορισμό το Λέχελ, αλλά κατά τη διάρκεια της διαδρομής το πορτοφόλι του του έπεσε μέσα στο αμάξι.

Ο οδηγός βρήκε το πορτοφόλι του, σκέφτηκε πως είναι σωστό να το επιστρέψει και έκανε 120 χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο για να βρει τον κίπερ της Μπάγερν Μονάχου. Κάτι που συνέβη, αφού ταξίδεψε στο Λέχελ και προσπαθούσε να βρει τον τόπο κατοικίας του Νόιερ.

Τελικά, ο οδηγός του ταξί απογοητεύτηκε αφού περίμενε κάτι παραπάνω για δώρο. Ο Γερμανός κίπερ του έδωσε μια φανέλα της Μπάγερν Μονάχου για δώρο, κάτι που φαίνεται πως… χάλασε τον οδηγό.

«Βρήκα πολλά χρήματα, μια πιστωτική κάρτα και ένα δίπλωμα οδηγού που ανήκε στον Νόιερ. Δέκα ημέρες αφότου έδωσα το πορτοφόλι στον Νόιερ, ένα δέμα έφτασε στο σπίτι μου. Ήταν μόλις μια φανέλα στο κουτί, αλλά δεν είχε ούτε ένα ευχαριστήριο σημείωμα. Τα τέσσερα παιδιά μου με κορόιδευαν. Μια τεράστια απογοήτευση», ανέφερε ο οδηγός.

Πηγή: sport-fm.gr