Άκης Σακελλαρίου στο «Πρωινό μας»: «Η οικογένεια και οι φίλοι μου είναι η προτεραιότητα και μετά έρχεται η δουλειά»

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στη Φαίη Σκορδά για την περιπέτεια της υγείας του

Καλεσμένος στο «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ και τη Φαίη Σκορδά ήταν ο αγαπημένος ηθοποιός Άκης Σακελλαρίου. Ο κ. Σακελλαρίου αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν, ορμώμενος από το τραγούδι «Last for life», με το οποίο τον υποδέχτηκε η παρουσιάστρια. «Πάμε να ζήσουμε», είπε χαμογελώντας. 

«Βαθιά μέσα μας μένουν όσα έχουμε περάσει, οι εμπειρίες. Μπαίνουν σε μια καθημερινότητα, αλλά πιστεύω ότι μένουν κάποια στοιχεία. Πραγματικά, κλονίζεται το ‘’μέσα’’ σου και με κάποιο τρόπο διδασκόμαστε από αυτό. Είναι το ένστικτο της επιβίωσης που βγαίνει από μια τέτοια περιπέτεια». 

Ο ηθοποιός απάντησε στην ερώτηση της Φαίης Σκορδά, για το αν άλλαξαν οι προτεραιότητές του μετά το πρόβλημα της υγείας του. «Οι αγαπημένοι μου άνθρωποι, η οικογένειά μου και οι φίλοι μου ήταν πάντοτε η προτεραιότητά μου. Όσον αφορά στο ζήτημα της καριέρας και το τρέξιμο που υπάρχει με τα διάφορα θεατρικά και κινηματογραφικά, αυτά έρχονται σε δεύτερη μοίρα». 

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για το «καλλιτεχνικό του παιδί», τα Δημήτρια, τα οποία επιστρέφουν με δια ζώσης παραστάσεις έπειτα από δυο χρόνια πανδημίας. Στον θεσμό αυτόν ο Άκης Σακελλαρίου είναι ο συντονιστής της καλλιτεχνικής επιτροπής.

Την ίδια στιγμή ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Οι Μάγισσες του Σάλεμ» στο θέατρο Βρετάνια, με ένα εξαιρετικό θίασο ηθοποιών: Ρένια Λουιζίδου, Μιχάλης Αεράκης, Δανάη Επιθυμιάδη, Γιάννης Καλατζόπουλος, Μελίνα Βαμβακά, Κώστας Κάππας. 

Πηγή: skai.gr