Κίνα: Οδηγός ταξί αυτοπυρπολήθηκε όταν αστυνομικός τού έκοψε κλήση! (φωτό)

Σοκ στην Κίνα. Ένας Κινέζος οδηγός ταξί αυτοπυρπολήθηκε αφότου ένας αστυνομικός τού έκοψε κλήση για παράνομη στάθμευση... Mάλιστα, ο οδηγός ταξί λίγο έλειψε να σκοτώσει και τον αστυνομικό, προσπαθώντας να κάψει κι αυτόν...

Ο 43χρονος Γκου Χουάνγκ, άφηνε έναν επιβάτη με το τρίκυκλο ταξί του, όταν εντόπισε τον υπεύθυνο κυκλοφορίας να τού γράφει κλήση για παράνομη στάθμευση σε μία ζώνη στάθμευσης στην πόλη Tανγκσάν την επαρχία Χεμπέι στη βόρεια Κίνα.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του επιβάτη, ο οδηγός πετάχτηκε έξω από το ταξί και άρχισε να φωνάζει στον αστυνομικό υπάλληλο, Χσιν Τσίν (φωτό), ο οποίος αρνήθηκε να ακυρώσει την κλήση.

Ο Χουάνγκ άρπαξε τότε ένα κουτάκι, αδιευκρίνιστου ακόμη, εύφλεκτου υγρού από το ταξί, και περιέλουσε τον εαυτό του με αυτό, λέγοντας ότι επρόκειτο να καεί ζωντανός.

Horrifying: Traffic officer Hsin Ch'in, who refused to cancel the parking ticket, managed to escape after the driver grabbed him and flicked the lighter on

Αλλά όταν ο ο Χσιν πήγε να τον αποτρέψει, ο 43χρονος τον άρπαξε, και στη συνέχεια με τον αναπτήρα αυτοπυρπολήθηκε κρατώντας τον σφιχτά!
 

Καταβάλλοντας απέλπιδες προσπάθειες, ο αστυνομικός υπάλληλος κατάφερε τελικά να απελευθερωθεί από τον -προφανώς ψυχικά διαταραγμένο- άνθρωπο, και διέφυγε τον κίνδυνο με ελαφρά εγκαύματα.


Ο τρομοκρατημένος Χσιν δήλωσε στην τοπική τηλεόραση: “ Ήταν τρομακτικό, προσπάθησε να με ξαναπιάσει ενόσω καιγόταν, αλλά δεν μπορούσε να δει, ακόμα και το πρόσωπό του ήταν στις φλόγες. Έτρεξα και συνέχισα να τρέχω χωρίς να κοιτάω πίσω”.

Το απανθρακωμένο πτώμα του Χουάνγκ έμεινε ακάλυπτο στο πεζοδρόμιο για πολύ ώρα μετά το περιστατικό, με το αποτρόπαιο θέαμα να συγκλονίζει τους περαστικούς.

Tragedy: Police officers stand above the corpse of Guo Huang, 43, who set himself alight after getting a ticket



Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ