Μεταβολή του καιρού από σήμερα Τετάρτη με τοπικές βροχές και βαθμιαία πτώση της θερμοκρασίας. Περισσότερες και εντονότερες οι βροχές και οι καταιγίδες την Παρασκευή – Σάββατο.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τετάρτη Σε όλη τη χώρα προβλέπεται συννεφιά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά , τα βόρεια και το Α. Αιγαίο.  Τα φαινόμενα θα είναι περισσότερα και εντονότερα στο Β Ιόνιο, την Ήπειρο , στην Α  Μακεδονία και τη Θράκη. Οι Άνεμοι αρχικά Ν , από το απόγευμα  Δ  4 με 6  μποφόρ Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση σε όλη τη χώρα και δεν θα ξεπεράσει τους 23 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Την Πέμπτη Στα Δ , τα Β και το Α Αιγαίο θα σημειωθούν τοπικές βροχές , ή μπόρες.  Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και στο Ν Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα  Δ – Κ – και Β .

Τέλος την Παρασκευή Τοπικές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν αρχικά στα Δ – Κ και Β και βαθμιαία στην υπόλοιπη χώρα. Το Σάββατο τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα Α – ΒΑ  και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.  Η ένταση των ανέμων στα πελάγη 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα. Συννεφιά παροδικά αυξημένη  , με πιθανότητα τοπικών βροχών   Άνεμοι: Ν και από το απόγευμα Δ  3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία:  έως 25 βαθμούς 

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Συννεφιά  κατά διαστήματα αυξημένη με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση τις βραδινές ώρες.  Άνεμοι: Ν – ΝΑ  3 με 5 μποφόρ και από τις βραδινές ώρες δυτικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: έως 24 βαθμούς  

Πηγή: skai.gr