Διάλογοι μέλους του ΣΥΡΙΖΑ με μέλος των Πυρήνων της Φωτιάς σε βάρος του Γιάννη Πανούση (upd)

Κόλαφος οι αποκαλύψεις Πανούση, βάσει των οποίων, κατά την πρώτη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, είχαν υποκλαπεί τηλεφωνικές συνομιλίες από την ΕΥΠ αλλά και την Αντιτρομοκρατική, στις οποίες φέρονται να συνομιλούν στελέχη -και όχι βουλευτές- του ΣΥΡΙΖΑ με φυλακισμένα μέλη της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς. 

Μάλιστα, ο κύριος Πανούσης έχει καταθέσει στην Εισαγγελία, βάσει των ίδιων πληροφοριών, ένα απόσπασμα συνομιλιών κατά το οποίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ συζητά με ηγετικό μέλος των Πυρήνων της Φωτιάς.

Από το περιεχόμενο του σοκαριστικού διαλόγου, που ακολουθεί, καταδεικνύεται ακόμη και προσπάθεια επηρεασμού του κυβερνητικού έργου: 

«Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: Θα τα δούμε όλα. Θα τα δούμε νομοθετικά: Σάββα Ξηρό, DNA, αποφυλακίσεις, όλα

Μέλος Πυρήνων: Τίποτα δεν κάνετε ακόμα

Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είμαστε μόνο εμείς, υπάρχει και ο «υπερυπουργός» και αυτός δεν είναι δικός μας

Μέλος Πυρήνων: Καλά κάναμε τότε και του είχαμε βάλει βόμβα.

(Και σε άλλη κουβέντα, αναφέρει το ίδιο ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης:)
Μέλος Πυρήνων: Μας κοροϊδέψατε ρε. Τι ήταν αυτό που κάνατε; Ήταν αυτό που είχαμε πει; Μας κοροϊδέψατε»

Σημειώνεται ότι ο κ. Πανούσης  μιλώντας την Κυριακή στον ΣΚΑΪ είχε αναφέρει ότι οι καταγγελίες του για "πολιτικά πρόσωπα" δεν αφορούν σε υπουργούς, αλλά σε πρόσωπα με πολιτική δράση.

Αιχμηρή απάντηση Μαξίμου - Ο Πανούσης μοιράζει "διαλόγους"
«Ο κ. Πανούσης θα πρέπει να αποδείξει τους ισχυρισμούς του και να εξηγήσει γιατί επί επτά μήνες δεν ενημέρωσε ούτε τη δικαιοσύνη ούτε την κυβέρνηση για όλα αυτά που σήμερα καταγγέλλει. Αντ’ αυτού μοιράζει "διαλόγους" στα μέσα ενημέρωσης», αναφέρεται στην σκληρή δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη, με την οποία φαίνεται να αμφισβητείται η αλήθεια του περιεχομένου όσων καταγγέλλει ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πρέπει ακόμα να εξηγήσει - συνεχίζει η κυρία Γεροβασίλη - γιατί ως αρμόδιος υπουργός και πολιτικός προϊστάμενος τόσο της ΕΥΠ όσο και της Αντιτρομοκρατικής δεν έδρασε άμεσα εφόσον εκτιμούσε ως σοβαρές και αξιόπιστες τις πληροφορίες στις οποίες σήμερα αναφέρεται».

«Είμαι βέβαιη ότι η δικαιοσύνη θα διερευνήσει όλες τις πτυχές αυτής της υπόθεσης», καταλήγει η κυβερνητική εκπρόσωπος.
 


Πηγή: skai.gr