ΑΝΕΛ: Ο κ. Βενιζέλος σπεύδει να αποστασιοποιηθεί από την κυβέρνηση

Η ευθύνη για την εφαρμογή του μνημονίου βαραίνει τους τρεις εταίρους διαμηνύει ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρήστος Ζώης, μετά τη στάση του Ευάγγελου Βενιζέλου να ζητήσει συνάντηση των πολιτικών αρχηγών με τον υπουργό Οικονομικών. Ο κ. Ζώης κάνει λόγο για προσπάθεια του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να αποστασιοποιηθεί από την κυβέρνηση.

«Η σημερινή συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών και του υπουργού Οικονομικών κατόπιν πρωτοβουλίας του κ. Βενιζέλου αναμένεται να επικυρώσει το σαθρό του κυβερνητικού οικοδομήματος» τονίζει ο κ. Ζώης.

Όπως αναφέρει
«ο κ. Βενιζέλος σπεύδει να αποστασιοποιηθεί υπαινισσόμενος έλλειμμα στρατηγικής και απουσία πρωτοβουλιών στην κατεύθυνση της υποτιθέμενης διαπραγμάτευσης και της υποτιθέμενης αναθεώρησης της δανειακής σύμβασης».

«Αν πρόκειται να παρακολουθήσουμε ένα υποκριτικό παιχνίδι "πινγκ - πονγκ" μετακύλισης ευθυνών μεταξύ των μελών της τριμερούς συγκυβέρνησης, ας γνωρίζουν οι πρωταγωνιστές ότι δεν πείθουν κανέναν καθώς και ο πλέον καλοπροαίρετος πολίτης έχει αντιληφθεί ότι τον εμπαίζουν» αναφέρει ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.
«Η ευθύνη για τις συνέπειες από την εφαρμογή του μνημονίου βαραίνει και τους τρεις εταίρους» καταλήγει.

Απαντώντας στις αναφορές του ΣΚΑΪ και το κύριο άρθρο της Καθημερινής περί δυσαρέσκειας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενζέλου σχετικά με τους χειρισμούς του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα στις Βρυξέλλες, ο κ. Βενιζέλος εξέδωσε ανακοίνωση.
Πηγή: skai.gr