Κλείσιμο

Γ. Μιχελάκης: Ο Τσίπρας τζογάρει για το λόμπι της δραχμής

Την έντονη αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε η δήλωση του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ότι «το ευρώ δεν είναι φετίχ».

«Η δήλωση αυτή επιβεβαιώνει ότι ο κ. Τσίπρας τζογάρει για το λόμπι της δραχμής, αλλά την απάντηση θα του τη δώσει την Κυριακή ο λαός με την ψήφο του» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης.

«Την ώρα που ο Γάλλος Πρόεδρος προειδοποιεί ότι κάποιοι ψάχνουν την ευκαιρία για την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, ο κ. Τσίπρας δηλώνει ότι για εμάς το ευρώ δεν είναι ένα “φετίχ” και επιβεβαιώνει τέτοιες κρίσιμες ώρες ότι τζογάρει για το λόμπι της δραχμής», δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της ΝΔ, χαρακτηρίζοντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ανεύθυνο και επικίνδυνο.

«Την απάντηση στον κ. Τσίπρα θα δώσουν, την Κυριακή, με την ψήφο τους, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες», «θα του πουν ότι θέλουν να μείνουν στο ευρώ και στην Ευρώπη, με αξιοπρέπεια, αλλαγή πολιτικής, ανάπτυξη και κοινωνική Δικαιοσύνη», κατέληξε στη δήλωσή του ο κ. Μιχελάκης.

«Η χώρα δε θα μείνει πάση θυσία στο ευρώ. Δεν θα θέσουμε το πρόγραμμά μας προς έγκριση από την τρόικα. Η δημοκρατία ακόμη υπάρχει. Δεν θα πάμε στη Μέρκελ στη Γερμανία ή τη Γαλλία για να εγκρίνει το επίδομα ανεργίας. Άλλοι τα κάνουν αυτά» δήλωσε στο μεταξύ στο skai.gr ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Λάμπρου.
Πηγή: skai.gr