Κύκλος επαφών με τους αρχηγούς για τα αποτελέσματα της τηλεδιάσκεψης

Κύκλο ενημερωτικών επαφών για το περιεχόμενο της χθεσινής τηλεδιάσκεψης θα έχει σήμερα ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, ο οποίος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου, και αυτή την ώρα συναντάται με τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά.

Από την πλευρά του ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, συναντήθηκε το πρωί με την πρόεδρο της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» Ντόρα Μπακογιάννη. Το μεσημέρι θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργο Καρατζαφέρη, ενώ αύριο Παρασκευή θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της «Δημοκρατικής Αριστεράς» Φώτη Κουβέλη.

Σε δηλώσεις της μετά την ενημέρωση από τον κ. Βενιζέλο η κ. Μπακογιάννη δήλωσε πως «το πολιτικό σύστημα πρέπει να δείξει στην Ευρώπη ότι η χώρα μας θέλει να παραμείνει στο ευρώ, αλλά και οι ευρωπαίοι πρέπει να δείξουν ότι οι θυσίες του ελληνικού λαού δεν θα πάνε χαμένες».

Ταυτόχρονα, σε δηλώσεις της στο ΣΚΑΪ η κ. Μπακογιάννη σημείωσε ότι «δεν μπορεί κανείς να υπαγορεύσει ποια κόμματα θα έχουμε». Αναφερόμενη στην κυβέρνηση Παπαδήμου εκτίμησε πως δεν μπορεί να μακροημερεύσει και το επόμενο βήμα είναι να πάμε σε εκλογές και να εκφραστεί ο λαός.

Πηγή: skai.gr