Τι κάνουμε λάθος στα ερωτικά μας; - Το ζώδιό μας κρύβει την απάντηση

Το ζώδιό σου μπορεί να σου αποκαλύψει γιατί συνεχίζεις να μπλέκεις με λάθος ανθρώπους

Όλοι προσπαθούμε να βρούμε εκείνον τον άνθρωπο με τον οποίο θα μπορέσουμε να φτιάξουμε μια όμορφη ιστορία αγάπης. Το άτομο με το οποίο θα μοιραστούμε όμορφα συναισθήματα και αξέχαστες εμπειρίες.

Κάποιες φορές, όμως, μπλέκουμε σε ιστορίες αγάπης που μοιάζουν πραγματικά ακατάλληλες για εμάς. Τι κάνουμε λάθος; Το ζώδιό μας ίσως κρύβει την απάντηση.

Κριός
Συχνά νιώθεις ότι πρέπει να βγεις ραντεβού με κάποιον εξίσου ενεργητικό και περιπετειώδη με σένα για να ταιριάζετε. Στην πραγματικότητα, όμως, το να γνωρίσεις κάποιον διαφορετικό από σένα μπορεί να είναι πολύ καλό. Αυτός ο άνθρωπος θα σε επαναφέρει στη γη και θα σε μάθει να χαλαρώνεις πραγματικά.

Ταύρος
Ακόμη και όταν το ένστικτό σου λέει ότι κάποιος δεν είναι κατάλληλος για σένα, το πείσμα σου μπορεί να σε εμποδίσει να τον αφήσεις και η αποφασιστικότητά σου να κάνεις αυτή τη σχέση να λειτουργήσει κυριαρχεί. Η ισχυρή επιθυμία σου να δώσεις αγάπη και ζεστασιά συχνά υπερισχύει της ικανότητάς σου να διακρίνεις πότε ένας άνθρωπος δεν κάνει για σένα.

Δίδυμοι
Η κοινωνικότητά σου σε ωθεί να γνωρίζεις και να συναναστρέφεσαι με πολλούς ανθρώπους, αλλά τη στιγμή που κάποιος προσπαθεί να σε γνωρίσει πιο ουσιαστικά, τον απομακρύνεις για να προστατευθείς από το ενδεχόμενο να πληγωθείς. Αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι είναι κάποιος που θα έχει αρκετή υπομονή ώστε να προσπεράσει τα εμπόδια που του βάζεις και να καταφέρει να σε κερδίσει.

Καρκίνος
Συνήθως νιώθεις έλξη για ανθρώπους που δείχνουν να έχουν ανάγκη από φροντίδα και βάζουν το «εγώ» τους πάνω απ’ όλα. Χρειάζεσαι έναν άνθρωπο που θα σε αφήσει να τον φροντίσεις, αλλά θα είναι κι εκείνος σε θέση να σου παρέχει την αντίστοιχη φροντίδα.

Λέων
Η ηγετική σου φύση σου επιτρέπει να πετύχεις σχεδόν όλα όσα βάζεις στόχο. Συχνά, όμως, καταλήγεις με ανθρώπους που σου λένε «ναι» σε όλα. Στην πραγματικότητα, αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα ταίρι εξίσου δυναμικό με σένα, πρόθυμο να σου πει και κανένα «όχι» πού και πού, όταν το κρίνει απαραίτητο.

Παρθένος
Είσαι από τους ανθρώπους που σκέφτονται υπερβολικά και αυτό συχνά σε κουράζει, αλλά δυσκολεύεσαι να το αποβάλλεις. Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα ταίρι ψύχραιμο και ισορροπημένο, που θα σε υποστηρίζει, να σε καθησυχάζει και να παίρνει από πάνω σου όλο αυτό το άγχος.

Ζυγός
Η γοητεία σου είναι μια σπουδαία πτυχή της προσωπικότητάς σου, αλλά μπορεί επίσης να σε οδηγήσει σε μια έντονα εγωιστική συμπεριφορά. Τείνεις, λοιπόν, να προτιμάς ανθρώπους που είναι τόσο ενθουσιασμένοι μαζί σου, ώστε να μη σου επισημαίνουν τα ελαττώματά σου. Αυτό που χρειάζεσαι πραγματικά, όμως, ένα ταίρι στοργικό, αλλά και αυστηρό μαζί σου όταν πρέπει.

Σκορπιός
Έχεις συνηθίσει να κάνεις τα πράγματα με το δικό σου τρόπο, αλλά συχνά πέφτεις πάνω σε ανυποχώρητους συντρόφους. Για να νιώσεις ότι είσαι σε μια σχέση ισορροπημένη, πρέπει να βρεις τον άνθρωπο που θα σου αφήνει τόσο χώρο να παίρνεις πρωτοβουλίες, όσο και ο ίδιος, για να νιώθεις καλά.

Τοξότης
Είσαι ένα αισιόδοξο, χαρούμενο και διασκεδαστικό άτομο και τείνεις να ελκύεσαι από άτομα με παρόμοια χαρακτηριστικά. Αλλά όσο ωραία κι είναι η διασκέδαση και η περιπέτεια, μια σχέση πρέπει επίσης να είναι γειωμένη και γεμάτη βάθος για να διαρκέσει. Χρειάζεσαι έναν άνθρωπο που μαζί μπορείτε να ξεπεράσετε τα εμπόδια, διατηρώντας παράλληλα τη σπίθα στη σχέση.

Αιγόκερως
Η ανεξαρτησία και η αυτάρκεια είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα στον κόσμο για σένα, αλλά το να βγαίνεις με τους ανθρώπους που είναι ακριβώς έτσι μπορεί να σημαίνει ότι οι σχέσεις σου προχωρούν με ρυθμό σαλιγκαριού. Το καλύτερο είδος συντρόφου για σένα είναι κάποιος που μπορεί να σε βγάλει από το καβούκι σου χωρίς ποτέ να σε κάνει να νιώσεις ότι χάνεις τον εαυτό σου στη διαδικασία.

Υδροχόος
Όταν τα πράγματα γίνονται πολύ συναισθηματικά ή έντονα, βάζεις τον εαυτό σου στον αυτόματο πιλότο και προσπαθείς να μπλοκάρεις τα συναισθήματά σου. Αντί να είσαι με έναν άνθρωπο που σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια και να έχεις τον έλεγχο, ίσως θα ήταν καλύτερο να δοκιμάσεις μια σχέση με κάποιον που δεν θα σε αφήσει να ξεφύγεις όταν τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν λίγο πιο σοβαρά από το «μου αρέσεις».

Ιχθύες
Θέλεις πάντα να βοηθάς τους άλλους και δεν περιμένεις αντάλλαγμα. Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί μπορεί να το εκμεταλλευτούν, με αποτέλεσμα να σου φερθούν άσχημα, πείθοντάς σε παράλληλα ότι εσύ είσαι το πρόβλημα. Το κατάλληλο είδος αγάπης για σένα είναι ένα άτομο που θα σέβεται και θα θαυμάζει την ανιδιοτέλεια σου και θα σε αγαπά γι’ αυτό που είσαι και όχι γι’ αυτά που κάνεις.

Πηγή: Savoir Ville