Κλείσιμο

Η Helena Christensen ανεβάζει τη θερμοκρασία – Κορμάρα στα 53 της και σέξι

Ατελείωτα πόδια, καλλίγραμμη σιλουέτα και σέξι ύφος όσο ποζάρει στον φακό, το μοντέλο έκανε μια εξαιρετική φωτογράφιση στον κήπο του σπιτιού της

Η Έλενα Κρίστενσεν είναι περισσότερο γνωστή για το γεγονός ότι κατέκτησε την πασαρέλα και είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα στον κόσμο.

Η ίδια, σίγουρα, γνωρίζει πώς να χειρίζεται μια φωτογραφική μηχανή, καθώς πρόσφατα μοιράστηκε στο Instagram πανέμορφα στιγμιότυπα από μια φωτογράφιση στον κήπο της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena (@helenachristensen)

Το 53χρονο μοντέλο ανέδειξε το γυμνασμένο κορμί της στις λήψεις, ενώ φόρεσε ένα διάφανο δαντελένιο κορμάκι και ανέβασε επικίνδυνα τις θερμοκρασίες… 

Η Έλενα Κρίστενσεν

Τα στιγμιότυπα ήταν μέρος γνωστής καμπάνιας εσωρούχων. 

Ατελείωτα πόδια, καλλίγραμμη σιλουέτα και σέξι ύφος όσο ποζάρει στον φακό, η Ελενα Κρίστενσεν έκανε μια εξαιρετική φωτογράφιση, που θύμισε τις ένδοξες εποχές που μεσουρανούσε στα catwalk της δεκαετίας του ‘90.

Η Έλενα Κρίστενσεν

Η καλλονή από τη Δανία ποζάρει με δαντελωτά μαύρα εσώρουχα και ζαρτιέρες και όλοι αποθεώνουν το απίστευτο κορμί της. «Αυτή είναι η δεύτερη φορά που συνεργάζομαι με αυτήν την εμπνευσμένη ομάδα που αποτελείται εξ ολοκλήρου από cool γυναίκες», σημείωσε η Ελενα Κρίστενσεν στο προφίλ της στο Instagram.

Η Έλενα Κρίστενσεν

Η Έλενα Κρίστενσεν

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena (@helenachristensen)

Πηγή: skai.gr