Κλείσιμο

Ρόμπι Γουίλιαμς: Βρέθηκε ο «τυχερός» που θα τραγουδήσει στο Μουντιάλ - «Πόρτα» από Dua Lipa, Rod Stewart και Shakira

Ο τραγουδιστής θα εμφανιστεί στο Doha Golf Club του Κατάρ στις 8 Δεκεμβρίου

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς υπερασπίστηκε την απόφασή του να εμφανιστεί στο Μουντιάλ, στο Κατάρ, υποστηρίζοντας ότι θα ήταν υποκριτικό να μην πάει.

Τα σχόλιά του έρχονται μετά την επιβεβαίωση των αστέρων Dua Lipa, Rod Stewart και Shakira ότι θα μποϊκοτάρουν την αυριανή τελετή έναρξης της διοργάνωσης.

Ο διάσημος τραγουδιστής έχει επικριθεί για την εμφάνιση στο Παγκόσμιο Κύπελλο παρά τη διεθνή καταδίκη του Κατάρ για τα ανθρώπινα δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένης της ποινικοποίησης της ομοφυλοφιλίας και των δεσμών του με τον ισλαμικό εξτρεμισμό.

Το πρώην μέλος των «Take That» υποστήριξε ότι θα ήταν λάθος να μην εμφανιστεί εξαιτίας των ανησυχιών για τα ανθρώπινα δικαιώματα, επειδή έχει ήδη εμφανιστεί σε χώρες με προβληματικά καθεστώτα.

Ο Γουίλιαμς, σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα «Il Venerdì di Repubblica», δήλωσε: «Φυσικά, δεν ανέχομαι καμία καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων πουθενά. Αλλά, έχοντας πει αυτό, αν δεν συγχωρούμε την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων οπουδήποτε, τότε θα ήταν η πιο σύντομη περιοδεία που γνώρισε ποτέ ο κόσμος: δεν θα μπορούσα να εμφανιστώ ούτε στην ίδια μου την κουζίνα».

Ο τραγουδιστής θα εμφανιστεί στο Doha Golf Club του Κατάρ στις 8 Δεκεμβρίου. Η Διεθνής Αμνηστία έχει καλέσει τον Γουίλιαμς να χρησιμοποιήσει τη συναυλία του για να αντιμετωπίσει δημοσίως τις κατηγορίες κατά του Κατάρ.

Πηγή: skai.gr