Jennifer Aniston - Matt LeBlanc: «Ρέιτσελ» και «Τζόι» έχουν ένα κοινό χόμπι

Η δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε στο Instagram ποιο είναι το κοινό της αγαπημένο χόμπι με τον πρώην συμπρωταγωνιστή της

Από τα χαρακτηριστικά του Τζόι Τριμπιάνι (Matt LeBlanc) στα «Φιλαράκια» ήταν το να αράζει στην αγαπημένη του Lazy πολυθρόνα και να μην κάνει τίποτα. 

Στην πραγματική ζωή φαίνεται ότι – τουλάχιστον αυτή την περίοδο – και η Jennifer Aniston (Ρέιτσελ στη σειρά) είναι στην φάση… αράγματος. 

Η δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε στο Instagram ποιο είναι το κοινό της αγαπημένο χόμπι με τον πρώην συμπρωταγωνιστή της Matt LeBlanc.

Ανέβασε ένα βίντεο από συνέντευξη που είχε δώσει ο «Joey», όπου ο δημοσιογράφος τον είχε ρωτήσει τι του αρέσει να κάνει περισσότερο. «Η αγαπημένη μου ενασχόληση, αλλά πραγματικά η αγαπημένη μου είναι να μην κάνω τίποτα. Είμαι εξαιρετικός σε αυτό. Θα μπορούσα να το κάνω επάγγελμα. Είναι τόσο εύκολο, δεν έχει κανόνες. Τι θα κάνεις σήμερα; Τίποτα. Πάρα πολύ απλό.»

Η Aniston έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης «Τα ίδια κι εγώ Ματ». 

Η Jennifer Aniston και ο Matt LeBlanc είναι αγαπημένοι φίλοι εδώ και χρόνια και μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, έχουν έρθει ακόμα πιο κοντά. Η Άνιστον έχει αποκαλέσει μάλιστα τον «Τζόι» τον καλύτερο άνθρωπο που γνώρισε ποτέ.

Πηγή: skai.gr