Κλείσιμο

Καμπάνια «Επιχείρηση καθαρή γειτονιά»

Από τη Δευτέρα 6 Ιουνίου ξεκίνησε η καμπάνια του ΣΚΑΪ και της Natura Verde: «Επιχείρηση Καθαρή Γειτονιά», η οποία ολοκληρώνεται στις 3 Ιουλίου. Υπάρχουν γειτονιές της Αττικής που είναι παραμελημένες, γεμάτες σκουπίδια. Γίνονται εστίες μόλυνσης, περιορίζουν τον ελεύθερο χώρο δράσης των κατοίκων και προκαλούν οργή και αγανάκτηση, σε όσους είναι αναγκασμένοι να ζουν σε τέτοιο περιβάλλον.

Όλοι εμείς που θέλουμε τη γειτονιά μας καθαρή, μπορέσαμε μέσω της καμπάνιας του ΣΚΑΪ και της Natura Verde να προβάλλουμε τα παραμελημένα σημεία της, δημοσιεύοντας φωτογραφίες τους στο http://katharigeitonia.skai.gr/

Τώρα είμαστε στη δεύτερη φάση. Από τις 16 και μέχρι τις 25 Ιουνίου, το κοινό θα ψηφίσει και θα αναδείξει μέσω του http://katharigeitonia.skai.gr/ την πιο παραμελημένη και βρώμικη γειτονιά με σκοπό τον καθαρισμό της.

Μπορούμε να μπούμε στο http://katharigeitonia.skai.gr/. Εκεί θα δούμε όλες τις προτάσεις, όλους τους δήμους με τις περιοχές τους, που είναι υποψήφιες για καθαρισμό. Επιλέγουμε το δήμο που επιθυμούμε, βλέπουμε τη λίστα με τις περιοχές του και ψηφίζουμε, από μία έως και όλες τις περιοχές του. Πρέπει να σημειώσουμε ότι από κάθε computer μπαίνουμε μία φορά στο site και ψηφίζουμε όσους δήμους και γειτονιές επιθυμούμε.

Τέλος, στην τρίτη φάση της καμπάνιας, θα γίνει η αναγγελία της πιο παραμελημένης γειτονιάς, αυτής που έχει τις περισσότερες ψήφους, και θα ζητήσουμε τη συμβολή όλων σας για να την καθαρίσουμε την Κυριακή 3 Ιουλίου.
Πηγή: skai.gr