Zara Phythian: Η ηθοποιός του Doctor Strange καταδικάστηκε για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης

Για σεξουαλικό αδίκημα σε παιδί καταδικάστηκε η ηθοποιός του "Doctor Strange" Zara Phythian.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Dailymail η Phythian, 36 ετών κρίθηκε ένοχη για σεξουαλική κακοποίηση ενός κοριτσιού για τρία χρόνια, ξεκινώντας από όταν το κορίτσι ήταν 13 ετών, μεταξύ του 2005 και του 2008.

Αυτή και ο σύζυγός της, Victor Marke, 59 ετών, κατηγορήθηκαν από κοινού για 14 κατηγορίες σεξουαλικής δραστηριότητας με το κορίτσι.

Ο σύζυγός της κατηγορήθηκε επίσης για τέσσερις κατηγορίες για άσεμνη επίθεση σε άλλο κορίτσι μεταξύ του 2002 και του 2003.

Το ζευγάρι είχε αρνηθεί όλες τις κατηγορίες, αλλά το δικαστήριο τους έκρινε ένοχους μετά από μια δίκη στο Nottingham Crown Court.

Η MailOnline αποκάλυψε ανησυχητικές λεπτομέρειες σχετικά με το πώς η σχέση του Victor και της Zara ακολουθεί ένα παρόμοιο μοτίβο με την αποπλάνηση που αναφέρθηκε στη δίκη τους.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν εκείνη ήταν μόλις 14 ετών και εκείνος ήταν 37, αφού εκείνη μπήκε στην ακαδημία του School of Champions στο Nottingham, την οποία είχε ξεκινήσει με την πρώην σύζυγό του Juliet, και εκείνη άρχισε να προπονείται από αυτόν.

Εκείνη ήταν 19 ετών και εκείνος 42 όταν ξεκίνησαν να έχουν ερωτική σχέση. Ο γάμος του με τη σύζυγό του Juliet έληξε μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης του με τη Zara.

Εκείνη την εποχή, θεωρούνταν ένας από τους κορυφαίους καλλιτέχνες πολεμικών τεχνών της Βρετανίας και ήταν επικεφαλής του Παγκόσμιου Συνεδρίου της Ένωσης Πολεμικών Τεχνών.

Πηγή: Dailymail