Βρετανίδα σε απόγνωση λόγω της... αυξημένης λίμπιντο του συντρόφου της

Παρά το γεγονός ότι ανέφερε το θέμα του συντρόφου της σε γιατρό, της εξήγησαν ότι δεν πρόκειται για ιατρικό ζήτημα

Μια Βρετανίδα είπε ότι ο σύντροφός της έχει έως και 100 στύσεις κάθε ημέρα και δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να περιορίσει την αχαλίνωτη… λίμπιντό του, όπως γράφει η «Mirror». 

Η Vikki Brown και ο Lucas Martins γνωρίστηκαν σε ένα σούπερ μάρκετ κατά τη διάρκεια της πανδημίας και από τότε είναι μαζί. Ζουν χωριστά, αλλά βλέπουν ο ένας τον άλλον συχνά, αλλά υπάρχει μια δυσκολία. Η Vikki λέει ότι «δεν υπάρχει ξεκούραση» από τις συνεχείς στύσεις του συντρόφου της. 

Η ίδια ανέφερε ότι «τα πάντα μπορεί να τον διεγείρουν και ότι μπορεί να ερεθιστεί σε οποιοδήποτε περιβάλλον, είτε είναι στο σπίτι βλέποντας μια ταινία είτε έξω κάνοντας τα ψώνια και τώρα έχει φτάσει στα όριά της». 

Η Vikki, εργαζόμενη στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Από την αρχή μέχρι τώρα, όπου κι αν βρισκόμαστε μπορεί να έχει στύση, μέχρι και πενήντα με εκατό φορές την ημέρα. Αρκεί να καθίσουμε να δούμε μια ταινία, να περπατήσουμε στον δρόμο ή να πάμε σε φίλους για καφέ. Μερικές φορές είναι ενοχλητικό, αλλά, απλά, γελάει με αυτό». 

Η Vikki ήταν προηγουμένως μόνη της για αρκετά χρόνια μετά το τέλος της σχέσης της με τον πατέρα των παιδιών της όταν γνώρισε τον Lucas. Λέει ότι η συνεχής επιθυμία του για σεξ έχει σαν αποτέλεσμα να μην έχει προσωπικό χρόνο και παλεύει να προλάβει τις δουλειές και τα ραντεβού της, ενώ παράλληλα ικανοποιεί τις επιθυμίες του ερωτικού της φίλου. Παρά το γεγονός ότι ανέφερε το θέμα του συντρόφου της σε γιατρό, της είπαν ότι δεν πρόκειται για ιατρικό ζήτημα. 


 

Πηγή: skai.gr